Spotlight Weekwinnaar #2 - 2018

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige tickets voor de film De Wilde Stad!

Spotlight Weekwinnaar #2 - 2018

Weekwinnaar: Katrien Lapauw

Deze week gaan we voor kleur! Deze mooie plaat is gemaakt door Katrien Lapauw en de kleuren en de vormen spraken ons meteen aan. Dit is een top-foto! Gefeliciteerd!

Prijs

De winnaar wint een prachtige prijs. Katrien mag gaan genieten van stadse wildernis in de bioscoop. In de film 'De Wilde Stad' wordt het leven van verschillende wilde stadsbewoners gevolgd door de prijswinnende crew van de film 'De Nieuwe Wildernis'. Want de stad krijgt vanuit die invalshoek opeens een heel nieuwe en fascinerende dimensie. De makers: 'De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda.'

Katrien wint twee tickets voor 'De Wilde Stad'. Gefeliciteerd met deze mooie prijs!

 

Ook winnen?
Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.