Overzicht: Cashbacks, kortingen, acties en promoties

Redactie 54420
Ben je op zoek naar een nieuwe camera of objectief, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Profiteer van de diverse cashbackacties en ontvang geld retour na aankoop van een camera of objectief. Op deze pagina houden we alle lopende cashbacks, acties en promoties bij.

In dit artikel verzamelen we alle lopende cashback- en promotieacties. Heb je een actie gezien die ontbreekt op deze pagina? Tip de redactie via het contactformulier!

Tot €1000 cashback op compatible lenzen bij Canon

Canon heeft een mooie actie voor mensen die een van de geselecteerde EOS spiegelreflexcamera's, systeemcamera's of videocamera's aanschaffen. Bij aankoop ontvang je een cashbackbedrag op een passend objectief dat kan oplopen tot €1000. het bedrag is afhankelijk van het objectief dat je kiest. De cashback kun je aanvragen via de website van Canon. Je hoeft niet direct een beslissing te maken wat betreft het objectief: je kunt eerst de body aanschaffen en wanneer je binnen negentig dagen het objectief aanschaft kun je alsnog een cashback opvragen. Deze actie is permanent.

Lees hier meer over deze actie.

€1300 cashback op een Fujifilm GFX systeem

Bij aankoop van een Fujifilm GFX 50S middenformaat camera in combinatie met een van de drie geselecteerde objectieven kun je nu gebruik maken van een flinke cashback. Je kunt daarbij kiezen uit een Fujifilm GF 32-64mm f/4.0 R LM WR, Fujifilm GF 45mm f/2.8 R WR en een Fujifilm GF 63mm f/2.8 R WR objectief. De actie loopt tot 30 april 2018.

Lees hier meer over deze actie.

Fujifilm: krijg meer voor minder

Grote kortingen op X-serie en XF-objectieven. Deze actie loopt tot 28 februari 2018.

KOOP
Koop een in aanmerking komend product binnen de promotieperiode. Details over de in aanmerking komende producten en de bijbehorende promotieperiodes vindt u op de pagina In aanmerking komende producten.

DIEN EEN CLAIM IN
Vul het claimformulier op deze website niet eerder dan 30 dagen en niet later dan 60 dagen na de datum van uw aankoop in.

BETALING
Als uw claim wordt goedgekeurd, ontvangt u de betaling binnen 14 dagen per bankoverschrijving.

Meer info over deze actie vind je hier.

afbeelding van Redactie
Door: DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van DIGIFOTO