Overzicht: Cashbacks, kortingen, acties en promoties

Redactie 56511
Ben je op zoek naar een nieuwe camera of objectief, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Profiteer van de diverse cashbackacties en ontvang geld retour na aankoop van een camera of objectief. Op deze pagina houden we alle lopende cashbacks, acties en promoties bij.

In dit artikel verzamelen we alle lopende cashback- en promotieacties. Heb je een actie gezien die ontbreekt op deze pagina? Tip de redactie via het contactformulier!

Ontvang tot €200,- cashback bij de Sony A7 II met een geselecteerd objectief

Op zoek naar een nieuwe systeemcamera inclusief een goede lens? CameraNU.nl komt je tegemoet bij deze aankoop. Claim een cashback tot €200,- bij de aankoop van de Sony A7 II systeemcamera in combinatie met een van de geselecteerde Sony lenzen.

Alle info over deze actie vind je hier.

Ontvang tot €75,- cashback bij de Fujifilm X-T2 met een geselecteerd objectief

Op zoek naar een nieuwe systeemcamera inclusief een goede lens? CameraNU.nl komt je tegemoet bij deze aankoop. Claim een cashback tot €75,- bij de aankoop van de Fujifilm X-T2 systeemcamera in combinatie met een van de geselecteerde Micro Four Thirds lenzen.

Alle info over deze actie vind je hier.

Tot €200,- cashback op de Panasonic G9

Met de Panasonic Lumix DC-G9 systeemcamera leg je beelden vast als nooit tevoren. Koop hem nu met een bijpassend objectief en ontvang tot wel €200,- cashback!

Alle info over deze actie vind je hier.

Tot €200,- cashback bij de Olympus E-M1 Mark II met een geselecteerd objectief

Ben je op zoek naar een nieuwe systeemcamera inclusief een goede lens? Sla dan nu je slag bij CameraNU.nl. Bij aankoop van de Olympus E-M1 Mark II systeemcamera in combinatie met een van de geselecteerde Micro Four Thirds lenzen krijg je €200,- retour. Deze actie loopt nog tot 15 april 2018. Stel jouw aamkoop dus niet te lang uit.

Alle info over deze actie vind je hier.

Olympus Cashback
 

Tot €1000 cashback op compatible lenzen bij Canon

Canon heeft een mooie actie voor mensen die een van de geselecteerde EOS spiegelreflexcamera's, systeemcamera's of videocamera's aanschaffen. Bij aankoop ontvang je een cashbackbedrag op een passend objectief dat kan oplopen tot €1000. het bedrag is afhankelijk van het objectief dat je kiest. De cashback kun je aanvragen via de website van Canon. Je hoeft niet direct een beslissing te maken wat betreft het objectief: je kunt eerst de body aanschaffen en wanneer je binnen negentig dagen het objectief aanschaft kun je alsnog een cashback opvragen. Deze actie is permanent.

Lees hier meer over deze actie.

€1300 cashback op een Fujifilm GFX systeem

Bij aankoop van een Fujifilm GFX 50S middenformaat camera in combinatie met een van de drie geselecteerde objectieven kun je nu gebruik maken van een flinke cashback. Je kunt daarbij kiezen uit een Fujifilm GF 32-64mm f/4.0 R LM WR, Fujifilm GF 45mm f/2.8 R WR en een Fujifilm GF 63mm f/2.8 R WR objectief. De actie loopt tot 30 april 2018.

Lees hier meer over deze actie.

afbeelding van Redactie
Door: DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van DIGIFOTO