U bent hier

Subscribe to RSS - Overig

4K? Nee, 5K!

Monitoren met 4K-resolutie zijn in opkomst. Apple introduceerde eind 2014 echter al de iMac met Retina 5K-display. Een all-in-one met 27-inchpaneel met een resolutie van 5120x2880 pixels. Daarnaast zijn er een aantal losse 5K-monitoren te koop. Het verschil tussen 4K en 5K is groter dan het in eerste instantie klinkt.

Review: Mitsubishi CP-K60DW-S

Evenement- en trouwfotografen zullen het nut inzien van een goede fotoprinter om mee te nemen naar opdrachten. Zo kun je ter plekke portretten maken en uitprinten om mee te geven aan gasten. Een leuk aandenken voor hen en goede reclame voor jou als fotograaf. Kwaliteit, gebruiksgemak en snelheid zijn in dat soort situaties essentieel. Inkjet-printers voldoen vaak niet aan al die eisen, daarom testen we de Mitsubishi CP-K60DW-S, een compacte kleursublimatieprinter.

Gezocht: gastbloggers en vloggers

Bij DIGIFOTOPRO zijn we op zoek naar gastbloggers en vloggers. Interesse? Stuur dan een e-mail met daarin een (proef)blog of artikel en wat informatie over jezelf naar info@clipboard-publishing.nl

Drones: Wat mag (niet)?

De regelgeving betreffende drones is een heikel punt, zowel voor drone-gebruikers als autoriteiten. Voor gebruikers is het vaak lastig te doorgronden wat je nou wel en niet mag doen met je vliegende camera. Daar komt bij dat de regels continu aan verandering onderhevig zijn. We zetten de huidige regels op een rij.

Doe een abonnement cadeau

Vraag hier het abonnement aan.

Adverteren

DIGIFOTO Pro bereikt een grote groep fotografieliefhebbers. Dagelijks via de website, en zes keer per jaar via het magazine. Het is dan ook een ideaal platform voor uw mediacampagne. Natuurlijk denken we graag met u over over de mogelijkheden.

Over DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro zag in 2007 het levenslicht en is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend fotografie platform.

Word Abonnee

Vraag hier je abonnement aan.

Meld je aan voor de DIGIFOTO Pro nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, fotowedstrijden, uitslagen, acties en meer. De eerste nieuwsbrief is inmiddels de deur uit, wil jij 'm voortaan ook ontvangen? Dan kun je hier inschrijven.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook