Eten ontleed

De eigenaardige food-fotografie van Mikkel Jul Hvilshøj

Redactie DIGIFOTO Pro 3497

Food-fotografie is een vak apart met als doel het prachtig, aantrekkelijk en smaakvol vastleggen van een gerecht waardoor de kijker watertandend achterblijft. Mikkel Jul Hvilshøj pakt het iets anders aan en komt met deze leuke en bijzondere foto's.

In plaats van het presenteren van een mooi opgemaakt bord, toont Mikkel wat er nodig is om de maaltijd te maken. Hij toont bijvoorbeeld kruidnagel, laurier, kaneel en een sinaasappel en laat zo weten welk gerecht het gerecht het onderwerp is zonder het resultaat te tonen.Mikkel Jul HvilshøjMikkel Jul HvilshøjMikkel Jul HvilshøjMikkel Jul HvilshøjMikkel Jul HvilshøjMikkel Jul HvilshøjMikkel Jul HvilshøjMikkel Jul HvilshøjMikkel Jul Hvilshøj

Lees ook: Engels restaurant geeft Instagram-kit voor betere food-foto’s

Mikkel Jul Hvilshøj

Mikkel Jul Hvilshøj is een Deense fotograaf die zich voornamelijk bezighoudt met het maken van editorials en reclamefoto's en zich heeft gespecialiseerd in stillevens. Mikkel is een groot liefhebber van rustige en minimalistische foto's, vaak met een vleugje luxe, wat ook in deze fotoserie goed terug is te zien.

Kijk voor meer informatie op de website van Mikkel Jul Hvilshøj.
Alle foto's © Mikkel Jul Hvilshøj. Gepubliceerd met zijn toestemming.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie