Een bijzondere kijk op een uniek gebied

Alaska in infrarood - Bradley G Munkowitz

Redactie DIGIFOTO Pro 1835
Alaska is één van de meest bijzondere plekken op aarde. Het grootste deel van deze staat is nog volledig ongerept waardoor dit land bij uitstek een plek is om wildlife- en landschapsfoto's te maken. Bradley G Munkowitz bezocht dit land met een omgebouwde camera en maakte er deze bijzondere infraroodfoto's.

In de zomer van 2016 stapte Munkowitz in een klein bootje om hiermee zo noordelijk mogelijk te varen. Uiteindelijk wist hij het Tracy Arm Fjord te bereiken, vlakbij de hoofdstad juneau, waar hij met zijn omgebouwde Fujifilm X-T1 deze bijzondere foto's wist te maken.Alaska in infrarood - Bradley G MunkowitzAlaska in infrarood - Bradley G MunkowitzAlaska in infrarood - Bradley G MunkowitzAlaska in infrarood - Bradley G MunkowitzAlaska in infrarood - Bradley G MunkowitzAlaska in infrarood - Bradley G MunkowitzAlaska in infrarood - Bradley G MunkowitzAlaska in infrarood - Bradley G MunkowitzAlaska in infrarood - Bradley G MunkowitzLees ook: De landschappen van Oregon in infrarood

Bradley G Munkowitz

Bradley G Munkowitz, ook wel bekend als GMunk is een Amerikaanse fotograaf die graag science-fiction-achtige thema's mengt met psychedelische kleuren om zo bijzondere beelden te creëren. GMunk heeft een uitgebreid portfolio met namen als Adidas, Audi en Windows en heeft ook meegewerkt aan de blockbuster film Tron: Legacy uit 2010.

Kijk voor meer informatie op de website van Bradley G Munkowitz
Alle foto's © Bradley G Munkowitz, gepubliceerd onder een Creative Commons licentie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie