Stage: DIGIFOTO – Redactie

Stage: DIGIFOTO – Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro 1308
Studeer je journalistiek of iets soortgelijks en wil je stage lopen bij het grootste platform op gebied van fotografie? Wij hebben altijd stageplekken beschikbaar.

DIGIFOTO  is hét platform op het gebied van fotografie. Via onze social media-kanalen,  magazines en de website houden wij alles in de gaten. Jij gaat daar onderdeel van uitmaken, dat betekent dat je dagelijks in de weer bent met – juist ‘fotografie’.  Het is natuurlijk mooi als je affiniteit hebt met fotografie – dat is zeg maar ‘een behoorlijk streepje voor’.

Stageperiode:
In overleg/per direct

Locatie:
Rijswijk, Zuid Holland

Wat ga je doen bij ons?
Bovenop het nieuws zitten en je bent zelfs ‘s nachts wakker te maken als er iets te melden valt. Interviews met bekende fotografen, het tot je nemen en publiceren van gerelateerd nieuws, het bijhouden van onze social media-kanalen, het schrijven van artikelen voor de website en onze fotografie titels. Als stagiair(e) op onze redactie ondersteun  je op alle mogelijke vlakken en draai je volop mee in een professioneel team van redacteuren die jou waar nodig begeleiden en waar je ook nog eens heel veel van kunt leren.

Wat verwachten wij van jou?
– Enthousiasme en 110% inzet
– Affiniteit met fotografie (zou mooi zijn)
– Jouw ABN (schrijven en spreken) is van een goed zo niet hoog niveau
– Je studeert journalistiek of een soortgelijke opleiding, minimaal op HBO-niveau
– Je weet je weg te vinden op het wereldwijde web en zo ook op Facebook, Instagram en Twitter

Wat bieden we?
– Een hele toffe stage, je zit bovenop op het fotografie nieuws en werkt aan DIGIFOTO Pro en het digifoto Starter platform
– Interview mogelijkheden met fotografen
– Professionele begeleiding
– Reguliere stagevergoeding

Interesse?
We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail : Je kan je CV en toelichting versturen naar tim@clipboard-publishing.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Beemer tel. 015-7600708. Ons postadres is Clipboard Publishing, Delftweg 147, 2289 BD Rijswijk. Clipboard Publishing is een erkend leerbedrijf (ECABO / SBB).

Voor meer informatie zie ook: www.digifotopro.nl / www.digifotostarter.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplek wordt niet op prijs gesteld.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie