Chi-energie in biologisch eten

Chi-energie in biologisch eten

Nadja Geskus 2567
Eten is toch eten? Of het nu gekookt, rauw, biologisch of gebakken is. Onderzoekers bewijzen met behulp van Kirlianfotografie het tegendeel.

Onderzoekers ontdekten dat de energievelden van rauw, biologisch voedsel veel sterker en completer is, dan de energievelden van gekookte en traditionele producten.

Energievelden

Russische uitvinder Semjon Kirlian ontwikkelde Kirlianfotografie in 1939. Hiermee kon je objecten in een hoogfrequent hoogspanningsveld fotograferen, met een spanning van meer dan 1.000 volt. Een Kirlianfoto laat een doorsnede zien van energie. Hoe sterker het energieveld, hoe gezonder het object is. Een peer heeft bijvoorbeeld een sterk energieveld als hij net van de boom wordt geplukt. Het energieveld wordt steeds zwakker, naarmate de tijd verstrijkt. Het ongekookte voedsel toont dan ook een levendige stroom van energie, terwijl gekookt voedsel een beduidend mindere energiestroom heeft. Zo werd ook een verse organische appel vergeleken met een commerciële appel. Beide toonden een sterk energieveld, maar die van de organische appel was meer uniform en compleet.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja