Neem een abonnement op DIGIFOTO Pro en ontvang twee gratis tickets voor BredaPhoto 2018

Remco Stunnenberg 343
DIGIFOTO Pro is officieel mediapartner van BredaPhoto 2018. Dat betekent dat we je de komende tijd op de hoogte houden van al het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit geweldige fotofestival. En er is meer. Wie nu een abonnement neemt op DIGIFOTO Pro, ontvangt twee gratis tickets ter waarde van €35,- voor het BredaPhoto Festival.

Het BredaPhoto festival begint op 5 september en duurt tot en met 21 oktober. Dit festival wordt gehouden in zowel openlucht als in galerieën en kunstinstellingen in de bruisende binnenstad van Breda. Dat wil je toch niet missen? Zorg dat je er bij bent, neem snel een abonnement op DIGIFOTO Pro en ontvang twee gratis tickets. Liever digifoto Starter ontvangen? Dat kan ook via deze link, uiteraard ook inclusief gratis tickets voor BredaPhoto Festival.

'To Infinity and Beyond'

Voor de editie 2018 van de fotografiebiënnale is gekozen voor het thema 'To Infinity and Beyond'. BredaPhoto wil weten wat de impact is van de almaar voortrazende wetenschap. Brengt die louter vooruitgang of openen we een Doos van Pandora vol met nare verrassingen? Binnen- en buitenlandse fotografen tonen de gevaren en de dilemma's. Met fotografie als unieke medium brengen zij in beeld hoe de technologische vooruitgang onze wereld ingrijpend verandert. Ook durven zij misschien een voorzichtige voorspelling te doen van wat ons nog staat te wachten.

Kijk hier voor het volledige programma van BredaPhoto. Via deze link vind je een lijst van alle deelnemende fotografen. Wil je een voorproefje van hun werk? Kijk dan hier?

Lees ook: DIGIFOTO Pro mediapartner BredaPhoto 2018 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco