LG presenteert uitgebreide G Pad-serie

Redactie DIGIFO... 591
LG Electronics (LG) voegt drie nieuwe tablets toe aan haar G Pad serie. De nieuwe G Pad apparaten - G Pad 7.0, G Pad 8.0 en G Pad 10.1 - worden onthuld op de MedPI 2014, een van de grootste IT/Tech beurzen in Europa die plaatsvindt van 13 tot 16 mei in Monaco.

Persbericht

  • Nieuwe G Pad serie komt in drie handige formaten: 7.0, 8.0 en 10.1 inch
  • Koppelen met je smartphone via QPair en direct reageren op berichten vanaf G Pad
  • Knock Code maakt ontgrendelen G Pad makkelijker en veiliger

'Klanten vertellen ons dat ze een breder scala aan apparaten willen die verschillende formaten schermen bieden, zonder afbreuk te doen aan de draagbaarheid,' zegt Dr. Jong-seok Park, President en CEO LG Electronics Mobile Communications Company. 'Tablets zijn geen one size fits all. De G Pad-serie is ontworpen voor een divers publiek, waarbij de één prioriteit geeft aan draagbaarheid en de ander juist aan de best mogelijke multimedia-ervaring. De G Pad serie voldoet op alle fronten.'

LG Gpads serie

De highlights van LG's nieuwe G Pad serie zijn:

  • G Pad 7.0: De kleinste tablet van LG is ontworpen om in één hand gehouden te worden. Het is een krachtige en draagbare on-the-go entertainment hub.
  • G Pad 8.0: LG's middelgrote tablet, met een 8-inch display, biedt een meeslepende multimediale ervaring en vlotte multitasking.
  • G Pad 10.1: LG's 10.1-inch tablet heeft het grootste scherm en batterij. Het biedt eindeloze uren van vermaak en plezier.

De nieuwe G Pad tablets bevatten ook LG's UX functies, zoals QPair 2.0 en Knock Code. Met de vernieuwde versie van QPair, die voor het eerst werd geïntroduceerd op de G Pad 8.3, kunnen gebruikers moeiteloos verbinding maken met hun Android-smartphone via Bluetooth om meldingen van oproepen en berichten te ontvangen. Met de nieuwe versie is het nu ook mogelijk om direct te reageren vanaf de G Pad.

De functie Knock Code stelt gebruikers in staat om de smartphones en tablets van LG gemakkelijk te activeren en ontgrendelen in één beweging. De gebruiker tikt een zelfgekozen volgorde in vier onzichtbare kwadranten. Het apparaat herkent het specifieke patroon en zal direct activeren voor gebruik. Er is geen PIN of patroon meer nodig om de smartphone of tablet te beveiligen. Voor het patroon kun je kiezen tussen twee tot acht aanrakingen, waardoor er in totaal meer dan 80.000 combinaties mogelijk zijn.

Verdere details van LG's nieuwe G Pad serie, inclusief specificaties, prijs en beschikbaarheid, worden lokaal aangekondigd in de komende weken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie