Inspirerende beelden op je Instagram tijdlijn? Hierbij vijf tips

Robin van Tilborg 367
Over de hele wereld heeft Instagram zo’n zeshonderd miljoen actieve gebruikers per maand. De helft hiervan maakt dagelijks gebruik van het platform. Naast alle persoonlijke accounts zijn er hier ook veel accounts te vinden van tijdschriften helemaal gericht op fotografie. Wie houdt er nu niet van mooie foto’s in zijn of haar tijdlijn? Hier volgen vijf van deze Instagram accounts. De één met bijzondere artistieke foto’s, de ander met foto’s om bij weg te dromen.

Insta

Noice magazine

Een online en papieren tijdschrift voor fotografen. Lijnen, kleuren en licht zijn de sleutelelementen voor Noice Magazine.
Insta: @noicemagazine
Site: noicemagazine.com

Paper Journal

Paper Journal is een online magazine in Londen met werknemers over de hele wereld. Zij creëren een serie van onafhankelijke tentoonstellingen, geprinte publicaties en evenementen. Zij publiceren wekelijks interviews, studio bezoeken en fotoboek reviews.

Insta: @paperjournalmag
Site: paper-journal.com

Fujifeed

Dit online magazine plaatst dagelijks beelden op Instagram. Ook verschijnen er wekelijks artikelen en interviews. Fujifeed publiceert alleen materiaal van fotografen die werken met een Fujifilm camera. 

Insta: @fujifeed
Site: fujifeed.com

Insta

Burn

Burn werd in 2008 gelanceerd en richt zich helemaal op opkomende fotografen. Burn publiceert minstens twee maal per week een nieuw artikel op de website.

Insta: @burnmagazine
Site: burnmagazine.org

Street photography international

Dit is een samenwerkingsverband tussen straatfotografen en een online magazine met als doel het promoten van de beste straatfoto’s.

Insta: @streetphotographyinternational
Site: streetphotographyinternational.com

Bonus: DIGIFOTO Pro 

Vergeet DIGIFOTO Pro op Instagram uiteraard niet! Dagelijks de mooiste en meest inspirerende foto's.

Insta: @DIGIFOTO_Pro

Insta

afbeelding van Robin van Tilborg

Robin van Tilborg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Robin