DIGIFOTO Pro - Events

U bent hier

Subscribe to RSS - Events

An Ocean of Possiblities - 59 fotografen uit 25 landen

De 21ste Noorderlicht Internationale Fotomanifestatie 2014 is geïnspireerd door de groeiende zoektocht naar andere mogelijkheden onze gezamenlijke toekomst vorm te geven, als hoopgevend antwoord op het haperen van de machine van de globale economische en politieke systemen.

Fotofestival Leiden brengt Europese fotografen naar Photoville New York

Tijdens de tweede editie gaat het Internationaal Fotofestival Leiden een unieke samenwerking aan. Het Fotofestival werkt dit jaar samen met Photoville New York. Dat betekent dat het werk van de 20 fotografen die door de jury worden geselecteerd, in New York te zien is.

Parisa Taghizadeh ontvangt Pride Photo Award 2014

Op vrijdag 29 augustus ontvangt fotograaf Parisa Taghizadeh de Pride Photo Award 2014 voor een foto uit haar serie 'Boy.' Aansluitend op de prijsuitreiking opent wethouder Simone Kukenheim de tentoonstelling met de winnaars van 2014 in de Oude Kerk in Amsterdam.

Expositie Street Child World Cup geopend in de Amsterdam ArenA

Straatvoetbalster Rocky Hehakaija en Ajax-speler Ricardo van Rhijn hebben de fototentoonstelling over de Street Child World Cup geopend in de Amsterdam ArenA. Eerder was de expositie te zien in Brazilië tijdens het WK.

Nikon Live op Photokina 2014

Nikon zal dit jaar tijdens de Photokina laten zien dat het fotografen uitdaagt om foto's te maken die inspireren. Verwacht dus niet alleen de mogelijkheid om de laatste Nikon producten te bekijken, maar ook presentatie's van enkele van 's werelds beste fotografen en filmmakers. Nikon is te vinden in hal 2.2.

Meet & Greet met deelnemende fotografen op BredaPhoto

Op BredaPhoto 2014 is werk van meer dan vijftig topfotografen uit binnen- en buitenland te zien. Tijdens het eerste weekend (13 en 14 september) kun je veel van deze fotografen tegen het lijf lopen en vragen stellen. Op 13 september is er een Meet & Greet.

BredaPhoto 2014 - Wat kun je verwachten?

Exposities van gevestigde namen en jong talent, fotografie op verrassende plekken en een binnenstad die omgetoverd wordt tot een groot buitenmuseum. Van 11 september tot 26 oktober is Breda wederom zes weken lang in de ban van fotografie tijdens het fotofestival BredaPhoto.

Ilvy Njiokiktjien - 'Nederland in 100 verjaardagen'

Na ruim anderhalf jaar rondt Ilvy Njiokiktjien het omvangrijke fotografieproject 'Slagroomtaart en slingers, Nederland in 100 verjaardagen' af met een tentoonstelling in het Nederlands Fotomuseum van 8 november 2014 tot en met 11 januari 2015 en een publicatie.

Jan Rosseel - Belgische Herfst

Voor Foam maakte Jan Rosseel samen met kunstenaar Mischa Daams voor het eerst een ruimtelijke installatie van zijn project Belgische Herfst. 'Belgische Herfst. Een geconfabuleerde geschiedenis' is een beeldend onderzoek naar een van de grootste enigma's uit de Belgische geschiedenis: De Bende van Nijvel.

Wijnanda Deroo - Plaatsen van Herinnering

Van 6 september 2014 t/m 11 januari 2015 is in Het Noordbrabants Museum de nieuwe expositie van Wijnanda Deroo 'Plaatsen van Herinnering' te bezichtigen. De Nederlandse, in New York, wonende fotografe toont vijfentwintig raadselachtige ruimtes in Nederland op groot formaat.

Pagina's

Reacties

Gerold Smits: Allemaal gefeliciteerd het zijn echt mooie opnames

Stonebridge: Onweer nadert de kust van Zeeland

Stonebridge: Rust in lucht en landschap aan de Baai van de...

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

tweets

Fotowedstrijden

Facebook

Nieuwste artikelen