U bent hier

Subscribe to RSS - Events

Marie Cécile Thijs - 'Lust for Light'

Museum aan het Vrijthof organiseert tijdens en rond de kunstbeurs TEFAF een grote tentoonstelling met werken van fotograaf Marie Cécile Thijs. Zij maakte bijna twintig jaar geleden foto's van de Heiligdomsvaart in Maastricht, aan de voet van het huidige museum.

Hasselblad Masters 2016 open voor inzendingen

Professionele fotografen kunnen zich inschrijven voor de Hasselblad Masters 2016-wedstrijd. De tweejaarlijkse fotografiewedstrijd kent dit keer de nieuwe categorie 'street/urban'. Inzenden kan vanaf 16 februari tot en met 31 mei 2015.

Charlotte Lybeer - De bonte avonturen van de Cabbit en de Folf

Geïnspireerd door films en games lijken de mensen die Charlotte Lybeer portretteert af te reizen naar een tussenwereld. Een wereld waarin zij een andere identiteit aannemen en tijdelijk ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

Mads Nissen wint World Press Photo 2014

De 58e World Press Photo is uitgereikt aan de Deense fotograaf Mads Nissen. Zijn foto van een Russisch homostel in Sint Petersburg werd op 12 februari 2015 door de jury gekozen als beste persfoto van het jaar. De inzending won ook de eerste prijs binnen de categorie Contemporary Issues.

Lezing Martijn van de Griendt bij Galerie Pennings in Eindhoven

Fotografie Stichting Zuid Nederland organiseert op donderdag 5 maart een lezing van Martijn van de Griendt. In Galerie Pennings te Eindhoven vertelt de fotograaf over zijn projecten. Deelname kost 7,50 euro.

Derde editie Shoot A'DAM op 16 maart 2015

Op maandag 16 maart wordt de derde editie van Shoot A'DAM georganiseerd in Pakhuis de Zwijger. Het is een informatief, inspirerend, interactief gratis eendaags evenement voor professionals in de imaging industrie.

Blikvangers: grootste fotocollectie van Nederland

Donderdag 19 februari opent Arno Haijtema, voorzitter van Stichting de Zilveren Camera, de fototentoonstelling Blikvangers. In het Nationaal Archief ligt de grootste fotocollectie van Nederland, met zo’n 15 miljoen foto’s uit de afgelopen 170 jaar.

Pim Ras te gast bij World Press Photo Kampen

De plaat die sportfotograaf Pim Ras maakte van de zweefduik van Robin van Persie, leverde hem onlangs de prestigieuze Zilveren Camera op in de categorie 'sport enkel'. Hij geeft op donderdag 19 februari een lezing in Kampen.

Anton Corbijn - Hollands Deep

Het Gemeentemuseum Den Haag maakt vanwege de zestigste verjaardag van fotograaf Anton Corbijn het retrospectief HOLLANDS DEEP, met hoogtepunten uit al zijn series. Startpunt zijn de grofkorrelige zwart-witfoto's van musici uit de jaren 70 en 80. In latere series zien we hoe Corbijn steeds zijn grenzen verlegt.

Winnares Zilveren Camera Ilvy Njiokiktjien geeft lezing in Kampen

Fotografe Ilvy Njiokiktjien (30) geeft op donderdag 12 februari een lezing ter gelegenheid van de World Press Photo Expositie in Kampen. Zij won onlangs de Zilveren Camera in de serie 'cultuur&entertainment' voor haar fotoserie 'Slagroomtaart en slingers'.

Pagina's

Reacties

FreeDiscounts: [size=24][b]Animefresh Join Using ELV[/b][/size...

FreeDiscounts: [size=24][b]Stars Du Porn Payment Types[/b][...

FreeDiscounts: [size=24][b]Scatmobile Other ways to Signup[/b]...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook