U bent hier

Subscribe to RSS - Events

Photokina: Canon stand report

De tweede dag van de Photokina is aangebroken en nu ook open voor toeschouwers. Vandaag is de Canon-stand in hal 3.2 officieel geopend en gaan we langs om te kijken wat Canon je als bezoeker voorschotelt.

BredaPhoto: Dit moet je zien

De zesde editie van BredaPhoto is donderdag 11 september van start gegaan. Tot en met 26 oktober is het stadscentrum van Breda in de ban van fotografie. Werk van gevestigde fotografen, maar ook van jong talent is op veel verschillende plaatsen in de stad te bezichtigen. Wat zijn nou de highlights? Wij zetten er een paar op een rij.

The Other Side: 12 Nederlandse fotografen en het Oostblok 1979-1989

Op 9 november 2014 is het precies 25 jaar geleden dat de Berlijnse Muur ten val kwam. Reden om het werk van twaalf Nederlandse fotografen samen te brengen die tussen 1979-1989 het toenmalige Oostblok vastlegden met hun camera's.

eyeLoco exposeert nieuw talent

Jaarlijks kiest eyeLoco vier fotografen die één of meerdere workshops volgden en die intensief met fotografie bezig zijn. Zo krijgen zij een platform om hun beelden aan het publiek te tonen. eyeLoco stelt de fotografen aan je voor.

Tweede fotoweek 12 september van start

Vanaf 12 september staat heel Nederland tien dagen lang volledig in het teken van fotografie en valt er van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en fotograferen houdt. In totaal worden er tijdens Fotoweek door het hele land meer dan 300 fotoactiviteiten georganiseerd. Het thema Kijk! Mijn Geluk staat dit jaar centraal.

An Ocean of Possiblities - 59 fotografen uit 25 landen

De 21ste Noorderlicht Internationale Fotomanifestatie 2014 is geïnspireerd door de groeiende zoektocht naar andere mogelijkheden onze gezamenlijke toekomst vorm te geven, als hoopgevend antwoord op het haperen van de machine van de globale economische en politieke systemen.

Fotofestival Leiden brengt Europese fotografen naar Photoville New York

Tijdens de tweede editie gaat het Internationaal Fotofestival Leiden een unieke samenwerking aan. Het Fotofestival werkt dit jaar samen met Photoville New York. Dat betekent dat het werk van de 20 fotografen die door de jury worden geselecteerd, in New York te zien is.

Parisa Taghizadeh ontvangt Pride Photo Award 2014

Op vrijdag 29 augustus ontvangt fotograaf Parisa Taghizadeh de Pride Photo Award 2014 voor een foto uit haar serie 'Boy.' Aansluitend op de prijsuitreiking opent wethouder Simone Kukenheim de tentoonstelling met de winnaars van 2014 in de Oude Kerk in Amsterdam.

Expositie Street Child World Cup geopend in de Amsterdam ArenA

Straatvoetbalster Rocky Hehakaija en Ajax-speler Ricardo van Rhijn hebben de fototentoonstelling over de Street Child World Cup geopend in de Amsterdam ArenA. Eerder was de expositie te zien in Brazilië tijdens het WK.

Nikon Live op Photokina 2014

Nikon zal dit jaar tijdens de Photokina laten zien dat het fotografen uitdaagt om foto's te maken die inspireren. Verwacht dus niet alleen de mogelijkheid om de laatste Nikon producten te bekijken, maar ook presentatie's van enkele van 's werelds beste fotografen en filmmakers. Nikon is te vinden in hal 2.2.

Pagina's

Reacties

Herman van Gestel: Niet elke fotograaf ;)...nooit mijn hobby...

jesse kraal: Je bent wel heel stellig in je beargumentatie....

Eric Jeffrey: Het is algemeen bekend dat Canon alle...

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

tweets

Fotowedstrijden

Facebook