U bent hier

Subscribe to RSS - Events

FotoFestival Naarden 2015 in het teken van water

Tijdens het FotoFestival Naarden 2015 laten onder andere Jimmy Nelson, Frans Lanting en Kadir van Lohuizen hun werk zien. Op tien verschillende locaties in de stad wordt het thema water vanuit een fotografische hoek benaderd. Het festival begint op 14 mei en duurt tot en met 21 juni.

Dubbeltentoonstelling Anton Corbijn vanwege succes ook op vrijdagavonden geopend

Op 21 maart werd in het Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag de grote dubbeltentoonstelling van Anton Corbijn geopend. De bezoekers stromen in zulke grote getale toe, dat is besloten de musea ook op vrijdagavonden open te stellen tot 21 uur.

Calumet voorjaarsbeurs met gratis sensorcleaning op 10 en 17 april

Calumet organiseert in Rotterdam (10 april) en Amsterdam (17 april) een voorjaarsbeurs. Je krijgt er de kans om kennis te maken met de nieuwste producten, zoals de Nikon D7200. Ook staan de technische medewerkers van Nikon en Canon voor je klaar om gratis de sensor van je DSLR te reinigen.

Signeersessie Anton Corbijn op 22 maart 2015

Ben je van plan om naar de de dubbeltentoonstelling van Anton Corbijn te gaan en wil je de topfotograaf in levenden lijve ontmoeten? Dan is dit je kans! Op zondag 22 maart, een dag na de officiële opening, signeert Corbijn de catalogi die verschijnen bij de tentoonstellingen 1-2-3-4 en Hollands Deep.

Anton Corbijn - 1-2-3-4 en Hollands Deep

Zaterdag 21 maart 2015 is de officiële opening van de tentoonstellingen 1-2-3-4 en Hollands Deep van Anton Corbijn. Wij waren aanwezig bij de pers preview en mochten alvast een rondje maken in de museumzalen van het Gemeentemuseum en Fotomuseum Den Haag.

Anton Corbijn bij De Wereld Draait Door

Zaterdag 21 maart openen in het Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag twee grote overzichtstentoonstellingen met het werk van Anton Corbijn. Woensdagavond 18 maart schoof de fotograaf aan bij De Wereld Draait Door om te vertellen over zijn werk.

400.000 dollar voor winnaars HIPA 2014-2015

De winnaars van de Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum International Photograhy Award zijn bekendgemaakt in Dubai. Anurag Kumar is uitgeroepen tot winnaar van de hoofdprijs. Met zijn kleurrijke foto van het Holi-feest in India sleepte hij 120.000 dollar in de wacht.

Aanmelden voor Internationaal Fotofestival Leiden 2015 tot 31 mei

Het Internationaal Fotofestival Leiden (IFL) biedt een podium aan nieuw Europees fototalent. Studenten die in de afgelopen vijf jaar zijn afgestudeerd (BA en/of MA) aan een academie of fotografiegerelateerde opleiding kunnen zich inschrijven tot en met zondag 31 mei 2015.

Anton Corbijn over zijn exposities in Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag

Vanaf 21 maart tot en met 21 juni 2015 tonen zowel het Fotomuseum als Gemeentemuseum Den Haag exposities met het werk van Anton Corbijn. De topfotograaf vertelt in een teaserfilmpje zelf wat je van de tentoonstellingen kunt verwachten.

Masterclass actiefotografie met Richard Walch op Professional Imaging 2015

Canon organiseert tijdens Professional Imaging 2015 een Masterclass met actiefotograaf Richard Walch. Deelnemers krijgen bovendien de kans om kennis te maken met de nieuwe Canon EOS 5DS en het EF 11-24mm f/4L-objectief. Deelname kost 50 euro.

Pagina's

Reacties

Thomas Kouveld: Ter verduidelijking: de foto (van een prototype...

Pim Geerts: lef. als camerafabrikant met een onscherpe...

Anco: Epische opname. Geweldig!

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook