U bent hier

Subscribe to RSS - Events

DraumList organiseert tweedaagse workshop met Brooke Shaden

DraumList haalt de Amerikaanse topfotografe Brooke Shaden naar Nederland. Ze is bekend in de wereld van Photoshop, Editing en Compositing. Op 29 en 30 augustus kun je deelnemen aan een tweedaagse workshop, waarin Shaden je alles leert over 'creative storytelling'.

World Press Photo 2015 deze zomer te zien in Zutphen

Voor de eerste keer is deze zomer de internationale foto-expositie World Press Photo te zien in Zutphen. Van 8 tot en met 28 juli wordt World Press Photo 2015 getoond in de Sint Walburgiskerk. De tentoonstelling toont alle winnende foto's van de prestigieuze fotowedstrijd.

Tentoonstelling Anton Corbijn: 1-2-3-4 wegens groot succes verlengd

Momenteel vinden er in Den Haag twee grote exposities plaats met het werk van Anton Corbijn. De tentoonstelling in het Fotomuseum, een selectie van meer dan driehonderd foto's die Corbijn van bands en artiesten maakte, wordt verlengd tot en met 16 augustus 2015.

Fotoveiling voor Make-A-Wish tijdens Fotofair

Fotofair organiseert op 30 mei een fotoveiling voor het goede doel. Er worden twintig foto's geveild op het formaat 135x90 cm, de volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland, een organisatie die wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte vervult.

Fotofair - 30 en 31 mei 2015

Op zaterdag en zondag 30 en 31 mei 2015 vind in het Event Center Beekse Bergen de Fotofair plaats. Met inspirerende fotografiemomenten, workshops, lezingen en een beurs met meer dan veertig standhouders waar je de nieuwste fotoapparatuur vindt en kunt profiteren van knallende aanbiedingen. Neem je camera mee, zodat je geen fotomoment mist!

Straatfotografie in HetFotoAtelier in Utrecht

Van 26 april tot en met zondag 21 juni 2015 kun je de expositie Straatplaat bezoeken in Utrecht, waar tien straatfotografen hun werk laten zien. De tentoonstelling vindt plaats in HetFotoAtelier, thuishonk van fotograaf Peter Rothengatter. Toegang is gratis.

Hasselblad Benelux opent unieke Hasselblad POP-UP-STUDIO in Antwerpen

Hasselblad zal, via distributeur Pro-Spirit bvba (onderdeel van Transcontinenta BV), zeer binnenkort haar eerste Hasselblad POP-UP STUDIO ooit openen in Antwerpen. In de unieke 'Hasselblad POP-UP STUDIO' kan de consument van 1 t/m 10 mei 2015 op verschillende manieren het merk Hasselblad beleven.

'The Hand of Man' – Photographs by J Henry Fair

Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert van 13 juni tot en met 1 augustus 2015 een expositie van de Amerikaanse fotograaf en milieuactivist J Henry Fair. Op ironische wijze laat 'The Hand of Man' de magie en schoonheid van milieuvervuiling zien.

Open dag bij de Fotoacademie op 30 mei 2015

Heb je de ambitie om meer te doen met fotografie en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Op zaterdag 30 mei organiseert de Fotoacademie een open dag, zodat je de sfeer kunt proeven en kennis kunt maken met docenten en (oud)studenten.

FotoFestival Naarden 2015 in het teken van water

Tijdens het FotoFestival Naarden 2015 laten onder andere Jimmy Nelson, Frans Lanting en Kadir van Lohuizen hun werk zien. Op tien verschillende locaties in de stad wordt het thema water vanuit een fotografische hoek benaderd. Het festival begint op 14 mei en duurt tot en met 21 juni.

Pagina's

Reacties

pheuzen: dit weekend een foto van onze oppashond.

muskee: Deze foto is in 2014 gemaakt tijdens een...

muskee: Tijdens de bevrijdingsfeesten ter ere van 70...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook