U bent hier

Subscribe to RSS - Events

Vivian Maier - Street Photographer

Vivian Maier - Street Photographer is een overzichtstentoonstelling van het werk van een vrouwelijke straatfotograaf wier indrukwekkende oeuvre pas tegen het einde van haar leven werd ontdekt en vervolgens direct een wereldwijde sensatie veroorzaakte.

Rohn Meijer – 'Dreams go on'

De Nederlands-Amerikaanse modefotograaf Rohn Meijer exposeert van 1 november tot en met 20 december 2014 in Eduard Planting Gallery in Amsterdam. 'Dreams go on' laat kleurrijke backstage portretten zien van internationale supermodellen als Carla Bruni, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Kate Moss en Karen Mulder.

Paul Kooiker - Nude Animal Cigar

Paul Kooiker behoort tot de meest interessante conceptuele fotografen van Nederland. Hoewel hij uitsluitend gebruikmaakt van het fotografische beeld, is hij eerder een beeldhouwer en installatiemaker te noemen dan een fotograaf.

Micky Hoogendijk – 'The Other Side of Fear is Freedom'

Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert van 10 januari tot en met 7 maart 2015 een expositie van Micky Hoogendijk. Met 'The Other Side of Fear is Freedom' laat de kunstfotograaf iconische portretten zien, in kleur en zwart-wit, die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen.

'The Miners from Beringen' - Reinout van den Bergh

Op 28 oktober 2014 is het precies 25 jaar geleden dat de mijn van Beringen de deuren sloot. Drie jaar later viel met de sluiting van Zolder het definitieve doek over de mijnindustrie in België. Dit betekende het einde van een tijdperk.

Benoit Meeus – Tattoo Identity

In TATTOO IDENTITY bundelt fotograaf Benoit Meeus zijn allerbeste beelden uit de laatste zeven jaren. Het project 'Ink Id' werd in 2007 opgestart. Het boek is een kruising tussen fotografie, tattoos en grafische vormgeving, een verzameling van mensen met een sprekende identiteit, altijd individueel en persoonlijk.

Internationaal Fotofestival Leiden: Wat is er te zien?

De tweede editie van het Internationaal Fotofestival Leiden is zaterdag 11 oktober van start gegaan. Tot en met zaterdag 8 november kun je in de Leidse binnenstad foto’s van twintig beginnende fotografen bewonderen.

Renate Beense wint Internationaal Fotofestival Leiden

Renate Beense (1975) heeft zaterdag 11 oktober de tweede editie van het Internationaal Fotofestival Leiden gewonnen. Met haar serie ‘Gewoon Pa’ sleepte ze de eerste prijs in de wacht. Ze ontving een cheque van 1000 euro en ze krijgt volgend jaar een solo-expositie op het festival.

Leica Test Drive: probeer de Leica M of Leica T op 19 oktober bij Foka

In augustus werd het Leica Test Drive-programma aangekondigd. Wil je de Leica M of Leica T eens in de praktijk uitproberen? Dan kun je bij deelnemende dealers op speciale evenementen 'hands-on' kennismaken. Op 19 oktober kun je bij Foka in Rotterdam terecht.

Genomineerden Internationaal Fotofestival Leiden 2014 bekend

De twintig genomineerden van de tweede editie van het Internationaal Fotofestival Leiden 2014 zijn bekend. Het festival start op 11 oktober en duurt tot en met 8 november. Het thema dit jaar is: ‘New Photographers’.

Pagina's

Reacties

Rafaël Croonen: Mooi Sereen beeld :-)

Rooierich: Fraai! ...

Rooierich: Mooie plaat! Gr.

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook