U bent hier

Subscribe to RSS - Events

Zakelijke kant fotografie centraal tijdens Shooting For Business

Op vrijdag 21 augustus organiseert Oypo een seminar over de zakelijke kant van de fotografie. Shooting for Business richt zich op fotografen die hun geld verdienen of willen verdienen met hun foto's. Zes sprekers delen hun kennis over uiteenlopende zaken, van businessconcept tot Lightroom.

Hellen van Meene - The Years Shall Run Like Rabbits

Hellen van Meene behoort al twintig jaar tot de internationale top van fotografen. Met haar opvallend eigen handschrift en tijdloze, intieme beelden van jonge meisjes in hun ontwikkeling naar volwassenheid oogst zij wereldwijd lof. Het Fotomuseum Den Haag presenteert haar eerste grote oeuvreoverzicht.

Signeersessie Anton Corbijn in Fotomuseum Den Haag

Anton Corbijn zal zondag 16 augustus 2015 tussen 16:00 en 17:00 aanwezig zijn in het Fotomuseum Den Haag voor een signeersessie. Het is de laatste dag van de overzichtstentoonstelling 1-2-3-4, waarin zijn werk met muzikanten centraal staat.

Magnum Contact Sheets - Vanaf 11 september in Foam

Magnum Contact Sheets toont de magie rond het allesomvattende 'beslissende moment' en het ontstaan van iconische beelden. De tentoonstelling geeft aan de hand van originele contactvellen inzicht in het werkproces van 's werelds beroemdste journalistieke fotografen.

Foodfotografie centraal bij Foodphoto Festival in Denemarken

Van 22 tot 25 oktober 2015 vindt het Foodphoto Festival #03 plaats in de Deense stad Vejle. Naast een tentoonstelling van de vele facetten van foodfotografie, worden er conferenties en workshops georganiseerd voor en door professionals in het vakgebied.

Zaterdag 22 augustus Open Dag bij de Fotoacademie

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een succesvolle carrière als fotograaf? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze Open Dag op zaterdag 22 augustus! Proef de sfeer van onze academie, maak kennis met topfotografen, docenten en studenten.

Zilveren Camera 2015 wordt uitgereikt in Museum Hilversum

De afgelopen negen jaar werd de winnaar van de Zilveren Camera bekendgemaakt in het Fotomuseum Den Haag. Vanaf volgend jaar verhuist de prijsuitreiking naar Museum Hilversum.

Canon Pro dagen met workshop door Toonen-Wientjes

CameraNU.nl organiseert samen met Canon op vrijdag 17 juli en zaterdag 18 juli 2015 de Canon Pro dagen in Studio34x te Almere. Tijdens het evenement kun je vrij inlopen om de vele Canon Pro-producten uit te proberen in de 750 vierkante meter grote studio.

'Storytelling' – Collodiumfotografie door Alex Timmermans

Collodiumfotograaf Alex Timmermans exposeert van 30 augustus tot en met 24 oktober 2015 in Eduard Planting Gallery in Amsterdam. Met 'Storytelling' presenteert de collodiumexpert een serie verhalende, surrealistische zwart-wit foto’s.

Livestream: Lezing Jimmy Nelson - 24 juni vanaf 19u15

Jimmy Nelson, bekend van zijn serie 'Before they pass away' geeft op woensdagavond 24 juni een benefietlezing in Zuthpen. De lezing is uitverkocht, maar je hoeft het niet te missen. Het verhaal van Jimmy Nelson is ook te volgen via een gratis livestream.

Pagina's

Reacties

Joop Wever: Opname uit de serie 'Dansers' van 'Terugspoelen...

Joop Wever: De vrouw links geniet van haar tuin. Op de...

Eddy Warburton: En ik heb er 6 van... dat doet een mens toch...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook