U bent hier

Subscribe to RSS - Events

Livestream: Lezing Jimmy Nelson - 24 juni vanaf 19u15

Jimmy Nelson, bekend van zijn serie 'Before they pass away' geeft op woensdagavond 24 juni een benefietlezing in Zuthpen. De lezing is uitverkocht, maar je hoeft het niet te missen. Het verhaal van Jimmy Nelson is ook te volgen via een gratis livestream.

Laatste kans: dubbeltentoonstelling Anton Corbijn

Op 21 maart werd in Den Haag de dubbeltentoonstelling met het werk van Anton Corbijn geopend. Tot nu toe hebben ruim 200.000 mensen de tentoonstellingen bezocht. Behoor jij niet tot die groep? Dan heb je tot zondag 21 juni de kans.

Katy Grannan - The Nine and The Ninety Nine

In Foam is van 26 juni t/m 23 augustus 2015 de tentoonstelling The Nine and The Ninety Nine, van de Amerikaanse fotograaf Katy Grannan te zien. Grannan staat bekend om haar opmerkelijke, indringende portretten van onbekenden, die vaak in de marge van de samenleving leven.

Swinging Sixties London - Photography in the Capital of Cool

Foam presenteert deze zomer Swinging Sixties London - Photography in the Capital of Cool. Deze thematische groepstentoonstelling dompelt de bezoeker onder in het bruisende Londen van de jaren 60, een tijdperk dat overliep van mogelijkheden.

Noémie Goudal - The Geometrical Determination of the Sunrise

Foam toont de eerste museale solopresentatie van de jonge Franse kunstenaar Noémie Goudal. Typerend voor Goudals werk zijn de gelaagde foto's van verstilde en mysterieuze landschappen die zij combineert met (elementen van) modernistische architectuur met een ogenschijnlijk archaïsch karakter.

DraumList organiseert tweedaagse workshop met Brooke Shaden

DraumList haalt de Amerikaanse topfotografe Brooke Shaden naar Nederland. Ze is bekend in de wereld van Photoshop, Editing en Compositing. Op 29 en 30 augustus kun je deelnemen aan een tweedaagse workshop, waarin Shaden je alles leert over 'creative storytelling'.

World Press Photo 2015 deze zomer te zien in Zutphen

Voor de eerste keer is deze zomer de internationale foto-expositie World Press Photo te zien in Zutphen. Van 8 tot en met 28 juli wordt World Press Photo 2015 getoond in de Sint Walburgiskerk. De tentoonstelling toont alle winnende foto's van de prestigieuze fotowedstrijd.

Tentoonstelling Anton Corbijn: 1-2-3-4 wegens groot succes verlengd

Momenteel vinden er in Den Haag twee grote exposities plaats met het werk van Anton Corbijn. De tentoonstelling in het Fotomuseum, een selectie van meer dan driehonderd foto's die Corbijn van bands en artiesten maakte, wordt verlengd tot en met 16 augustus 2015.

Fotoveiling voor Make-A-Wish tijdens Fotofair

Fotofair organiseert op 30 mei een fotoveiling voor het goede doel. Er worden twintig foto's geveild op het formaat 135x90 cm, de volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland, een organisatie die wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte vervult.

Fotofair - 30 en 31 mei 2015

Op zaterdag en zondag 30 en 31 mei 2015 vind in het Event Center Beekse Bergen de Fotofair plaats. Met inspirerende fotografiemomenten, workshops, lezingen en een beurs met meer dan veertig standhouders waar je de nieuwste fotoapparatuur vindt en kunt profiteren van knallende aanbiedingen. Neem je camera mee, zodat je geen fotomoment mist!

Pagina's

Reacties

Eelke: Na een heerlijke juffer te hebben opgepeuzeld...

Eelke: Na een heerlijke juffer te hebben opgepeuzeld...

sled9e: Fijne plaat zo

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook