U bent hier

Subscribe to RSS - Events

Eerste Nieuwsfotografiefestival in Hilversum van start

Het allereerste Festival voor de Nieuwsfotografie is op zaterdag 6 februari gestart met een medialab onder leiding van onder leiding van Marcel Molle, voorzitter van Stichting Zilveren Camera. Het festival is een resultaat van de samenwerking tussen Museum Hilversum en Stichting Zilveren Camera.

Expositie: Mensen op de vlucht van Arie Kieviet

Expositie: Mensen op de vlucht van Arie Kieviet

Fotograaf Arie Kievit fotografeerde de vluchtelingencrisis in opdracht van Cordaid en het ANP in onder meer Griekenland, Libanon, Jordanië, Servië en Turkije. De aangrijpende foto's zijn te zien in Galerie Wind in Rotterdam.

Expositie Richard Lahuis

Expositie Richard Lahuis

Fotograaf Richard Lahuis fotografeerde een aantal Drentse kunstenaars. De resultaten zijn te bewonderen op een expositie in SMAHK in Assen.

Iconen van National Geographic tentoonstelling wegens succes verlengd

National Geographic tentoonstelling

Mocht je de Iconen van National Geographic tentoonstelling in het Afrika Museum hebben gemist, dan krijg je nog een extra kans. Wegens succes is de expositie verlengd tot en met 1 mei 2016.

Canon Zilveren Camera 2015 nominaties bekendgemaakt

Canon Zilveren Camera 2015 nominaties

De Canon Zilveren Camera 2015 nominaties zijn bekendgemaakt. De winnaars worden zaterdag 23 januari 2016 gehuldigd in Museum Hilversum.

IMPOSSIBLE bij Nivo Schweitzer

IMPOSSIBLE bij Nivo Schweitzer

Op vrijdag 22 januari 2016 is er tussen 16:00 en 20:00 een specialist van IMPOSSIBLE bij Nivo Schweitzer om alles te vertellen over de terugkeer van direct-klaar fotografie. Sinds een paar jaar maakt IMPOSSIBLE films voor Polaroid camera's. Instantfotografie mag zich sinds enige tijd in een enorme belangstelling verheugen.

Draumlist workshops voor fotografen

Draumlist workshops

Draumlist, thuishaven en speelterrein voor kunstenaars in de ruime zin van het woord, organiseert workshops voor fotografen.

Tijdelijk 5 jaar garantie bij Kamera Express

Wil je zonder zorgen genieten van je nieuwe camera of objectief, let dan op de actie van Kamera Express. Bij aankoop van een van de actieproducten krijg je tijdelijk maar liefst 5 jaar garantie!

Expositie: ruimtefoto's van André Kuipers

Expositie: ruimtefoto's van André Kuipers

Van 8 januari tot en met 21 februari 2016 zijn in de Sint Aegtenkapel in Amersfoort foto's te zien van de laatste ruimtereis van André Kuipers. Er zijn onder meer foto's te zien van het poollicht, Nederland bij zonsopkomst, foto's bij nacht en van André in de ruimtecapsule.

Paris Photo PhotoBook Awards 2015 in Huis Marseille

Paris Photo PhotoBook Awards 2015

Op 16 en 17 januari 2016 kun je in Huis Marseille de PhotoBook Awards bezoeken. De beste fotoboeken van het jaar krijgen tijdens deze wedstrijd een prijs in verschillende categorieën. De winnaars zijn in november bekendgemaakt, alle genomineerde boeken zijn te bekijken in Huis Marseille.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook

Nieuwste artikelen