U bent hier

Subscribe to RSS - Events

Genomineerden Internationaal Fotofestival Leiden 2014 bekend

De twintig genomineerden van de tweede editie van het Internationaal Fotofestival Leiden 2014 zijn bekend. Het festival start op 11 oktober en duurt tot en met 8 november. Het thema dit jaar is: ‘New Photographers’.

Verslag: Unseen Photo Fair 2014

Aparte portretten, stillevens met rottend eten en interessante landschapsfoto’s. Je zag het allemaal voorbij komen bij de derde editie van Unseen Photo Fair in Amsterdam. De fotografiebeurs was te bezoeken van donderdag 18 tot en met zondag 21 september. Wij zijn er geweest en geven een verslag.

Photokina 2014: Een complete hal met Leica-nieuws

Alle grote fabrikanten pakken op de Photokina uit met een flinke stand. Leica gaat echter nog een stapje verder, de Duitse fabrikant heeft een complete hal afgehuurd om haar vele nieuwe producten - en veel foto's - tentoon te stellen.

Anne Geene wint New Talent Photography Award 2014

Anne Geene (1983) heeft donderdag 18 september de New Talent Photography Award 2014 gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens een speciaal evenement op de fotografiebeurs Unseen Photo Fair in Amsterdam. Maurice van Es (1984) ging er met de publieksprijs vandoor.

Impressie: Olympus Photography Playground in Keulen

Tijdens de Photokina geeft Olympus bezoekers de kans een bezoekje te brengen aan de Photography Playground. Op de Playground kun je aan de slag met een Olympus-camera en diverse kunstwerken fotograferen. Wij probeerden het uit.

Photokina 2014: Tamron toont prototype 15-30mm f/2.8

Objectievenspecialist Tamron gaf natuurlijk acte de présence op de Photokina. Wij namen een kijkje op de stand. We zagen veel bekende objectieven, maar ook een nieuw exemplaar: een 15-30mm f/2.8 met VC-beeldstabilisatie voor fullframe-camera's.

Photokina 2014: Canon stand report

De tweede dag van de Photokina is aangebroken en nu ook open voor toeschouwers. Vandaag is de Canon-stand in hal 3.2 officieel geopend en gaan we langs om te kijken wat Canon de bezoekers voorschotelt.

BredaPhoto: Dit moet je zien

De zesde editie van BredaPhoto is donderdag 11 september van start gegaan. Tot en met 26 oktober is het stadscentrum van Breda in de ban van fotografie. Werk van gevestigde fotografen, maar ook van jong talent is op veel verschillende plaatsen in de stad te bezichtigen. Wat zijn nou de highlights? Wij zetten er een paar op een rij.

The Other Side: 12 Nederlandse fotografen en het Oostblok 1979-1989

Op 9 november 2014 is het precies 25 jaar geleden dat de Berlijnse Muur ten val kwam. Reden om het werk van twaalf Nederlandse fotografen samen te brengen die tussen 1979-1989 het toenmalige Oostblok vastlegden met hun camera's.

eyeLoco exposeert nieuw talent

Jaarlijks kiest eyeLoco vier fotografen die één of meerdere workshops volgden en die intensief met fotografie bezig zijn. Zo krijgen zij een platform om hun beelden aan het publiek te tonen. eyeLoco stelt de fotografen aan je voor.

Pagina's

Reacties

Breebaart NJJ: Prima Camera voor gevorderden , Menu is simpel...

Freddy: geen spek voor onzen bek,veel te duur

Freddy: Ziet er mooi uit,maar zeker niet goedkoop zo...

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook