U bent hier

Subscribe to RSS - Events

Hasselblad Benelux opent unieke Hasselblad POP-UP-STUDIO in Antwerpen

Hasselblad zal, via distributeur Pro-Spirit bvba (onderdeel van Transcontinenta BV), zeer binnenkort haar eerste Hasselblad POP-UP STUDIO ooit openen in Antwerpen. In de unieke 'Hasselblad POP-UP STUDIO' kan de consument van 1 t/m 10 mei 2015 op verschillende manieren het merk Hasselblad beleven.

'The Hand of Man' – Photographs by J Henry Fair

Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert van 13 juni tot en met 1 augustus 2015 een expositie van de Amerikaanse fotograaf en milieuactivist J Henry Fair. Op ironische wijze laat 'The Hand of Man' de magie en schoonheid van milieuvervuiling zien.

Open dag bij de Fotoacademie op 30 mei 2015

Heb je de ambitie om meer te doen met fotografie en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Op zaterdag 30 mei organiseert de Fotoacademie een open dag, zodat je de sfeer kunt proeven en kennis kunt maken met docenten en (oud)studenten.

FotoFestival Naarden 2015 in het teken van water

Tijdens het FotoFestival Naarden 2015 laten onder andere Jimmy Nelson, Frans Lanting en Kadir van Lohuizen hun werk zien. Op tien verschillende locaties in de stad wordt het thema water vanuit een fotografische hoek benaderd. Het festival begint op 14 mei en duurt tot en met 21 juni.

Dubbeltentoonstelling Anton Corbijn vanwege succes ook op vrijdagavonden geopend

Op 21 maart werd in het Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag de grote dubbeltentoonstelling van Anton Corbijn geopend. De bezoekers stromen in zulke grote getale toe, dat is besloten de musea ook op vrijdagavonden open te stellen tot 21 uur.

Calumet voorjaarsbeurs met gratis sensorcleaning op 10 en 17 april

Calumet organiseert in Rotterdam (10 april) en Amsterdam (17 april) een voorjaarsbeurs. Je krijgt er de kans om kennis te maken met de nieuwste producten, zoals de Nikon D7200. Ook staan de technische medewerkers van Nikon en Canon voor je klaar om gratis de sensor van je DSLR te reinigen.

Signeersessie Anton Corbijn op 22 maart 2015

Ben je van plan om naar de de dubbeltentoonstelling van Anton Corbijn te gaan en wil je de topfotograaf in levenden lijve ontmoeten? Dan is dit je kans! Op zondag 22 maart, een dag na de officiële opening, signeert Corbijn de catalogi die verschijnen bij de tentoonstellingen 1-2-3-4 en Hollands Deep.

Anton Corbijn - 1-2-3-4 en Hollands Deep

Zaterdag 21 maart 2015 is de officiële opening van de tentoonstellingen 1-2-3-4 en Hollands Deep van Anton Corbijn. Wij waren aanwezig bij de pers preview en mochten alvast een rondje maken in de museumzalen van het Gemeentemuseum en Fotomuseum Den Haag.

Anton Corbijn bij De Wereld Draait Door

Zaterdag 21 maart openen in het Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag twee grote overzichtstentoonstellingen met het werk van Anton Corbijn. Woensdagavond 18 maart schoof de fotograaf aan bij De Wereld Draait Door om te vertellen over zijn werk.

400.000 dollar voor winnaars HIPA 2014-2015

De winnaars van de Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum International Photograhy Award zijn bekendgemaakt in Dubai. Anurag Kumar is uitgeroepen tot winnaar van de hoofdprijs. Met zijn kleurrijke foto van het Holi-feest in India sleepte hij 120.000 dollar in de wacht.

Pagina's

Reacties

Bloempje76: superleuk! dank jullie wel :-)

j. pepers: wanneer ben je een professional vraag ik me af,...

Anoniem: nee gewoon een crop van 2.0 :)

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook