EISA-awards voor Olympus OM-D E-M5 Mark II en M.Zuiko Digital PRO-objectief

Redactie DIGIFO... 896
EISA, de European Imaging and Sound Association, herkent in de M.ZUIKO DIGITAL PRO objectieven een exceptionele bouwkwaliteit en bevestigt de uitzonderlijke beeldkwaliteit van de OM-D E-M5 Mark II.

Persbericht

De award die de Olympus OM-D E-M5 Mark II mocht ontvangen in EISA's categorie European Prosumer Compact System Camera bevestigt wederom dat deze een van de meest delicate CSC-camera's op de markt is, die een uitzonderlijke performance biedt aan ambitieuze fotografen.

De OM-D E-M5 Mark II biedt de innovatieve 40 MP Hi-Res Shot-modus, die een beeldkwaliteit biedt die in de buurt komt van hoge resolutie full-frame camera's, voor het vastleggen van statische onderwerpen. De combinatie met een superieure elektronische zoeker, volledig draaibaar touch-screen en extreem effectief 5-assige beeldstabilisatiesysteem resulteert in wat EISA een 'exceptionele capabele camera' noemt.

Olympus OM-D EISA

De M.ZUIKO Digital ED 40-150mm 1:2.8 PRO lens biedt noemenswaardige prestaties, die beelden vastlegt in het bereik van 28 tot 300 mm (full frame equivalent) met een uiterst compact design en een lichter gewicht. De jury prijst de ongelooflijk solide bouwkwaliteit, die professionals in staat stelt het objectief in tal van uitdagende omstandigheden te kunnen gebruiken. Het zoombereik met een vaste lichtsterkte van 1:2.8 kan vrijwel ieder objectief met vast brandpunt vervangen in dit bereik. De jury prijst daarnaast de verbluffende scherpte en de optische juistheid van het objectief.

Olympus M.Zuiko PRO EISA

Bezoek voor meer informatie www.olympus-europa.com/om-d (OM-D E-M5 II), www.olympus-europa.com/lenses (M.Zuiko Digital ED 40-150 mm F2.8 PRO) of www.eisa.eu (EISA).

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie