U bent hier

Subscribe to RSS - DIGIFOTOPro.tv

MustSee: Jedi With a GoPro

Een Jedi met GoPro op z'n hoofd die het opneemt tegen stormtroopers, TIE fighters en een heuse AT-AT? Je hoeft geen fan van Star Wars te zijn om onder de indruk te zijn van dit korte filmpje. Bovendien legt de maker later uit hoe hij te werk is gegaan.

Associated Press zet 550.000 historische films op YouTube

Associated Press (AP) plaatst meer dan 550.000 historische filmbeelden op YouTube. Het archief beslaat de periode van 1895 tot nu. Het Amerikaanse persbureau werkt samen met de archieven van British Movietone, een voormalig Brits nieuwsprogramma.

MustSee: 24 uur van Le Mans in 1158 foto's

De 24 uur van Le Mans is een van 's werelds oudste en bekendste autoraces. In juni vond de 83e editie plaats. Fotograaf Camden Trasher was aanwezig. De vele foto's die hij maakte zette hij achter elkaar. Het resultaat is een fraaie stop-motion-video.

MustSee: Zo wordt de Fujifilm X-T10 gemaakt

Fujifilm geeft een kijkje achter de schermen bij de productie van de nieuwe X-T10. Er komt behoorlijk wat handwerk kijken bij het in elkaar zetten en afwerken van de compacte systeemcamera. Het kleinere broertje van de X-T1 ligt nu in de winkels.

Spectaculaire GoPro-beelden van de Tour de France

Wielerliefhebbers zitten sinds dit weekend weer aan de buis gekluisterd om de Tour de France te volgen. GoPro is een samenwerking aangegaan met de tour en diverse teams rijden met Hero4 actiecamera's op hun fietsen. De beelden zijn niet op tv te zien, maar YouTube staat er vol mee.

Workflow: Ryan Brenizer over bruidsfotografie

Fotografeer je regelmatig bruiloften, dan spendeer je vele uren achter je computer om alle beelden te selecteren en te bewerken. Trouwfotograaf Ryan Brenizer weet daar alles van. In een leerzame video van 22 minuten laat hij zien hoe hij dit proces aanpakt.

Achter de schermen: De bureaubladfoto van Windows 10

Op 29 juli verschijnt Windows 10. Microsoft heeft nu bekendgemaakt welke bureaubladachtergrond er standaard ingesteld zal staan. We krijgen een kijkje achter de schermen bij het maken van de foto, die met behulp van projectie en lasers tot stand is gekomen.

MustSee: Holland - Natuur in de Delta (trailer)

Na het enorme succes van De Nieuwe Wildernis is er een tweede film op komst. Holland - Natuur in de Delta, draait vanaf 24 september in de bioscoop. Om je alvast enthousiast te maken presenteren de makers een trailer van ruim twee minuten met prachtige beelden.

MustSee: Yesterday's Tomorrow - A Portland Journey

Productiemaatschappij Uncage the Soul komt met Yesterday's Tomorrow - A Portland Journey, een indrukwekkende timelapse-video die met foto's en bewegend beeld het verleden en heden van de stad Portland naadloos in elkaar over laat lopen.

Panasonic GH4 met 44-2415mm f/1.7-objectief in actie

Op compacte systeemcamera's kun je met behulp van adapters vrijwel alle soorten objectieven gebruiken. In dit filmpje zie je de Panasonic GH4 in actie met een enorm Fujifilm broadcast-objectief, dat over 55x optische zoom en een diafragma van f/1.7 beschikt.

Pagina's

Reacties

sjondemol: Deze foto is vlak na de zomerstorm van 2015...

sjondemol: Foto met zonsondergang genomen

Hugoo: Aland gefeliciteerd .... weer 1 van je...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook