U bent hier

Subscribe to RSS - DIGIFOTOPro.tv

MustSee: Tokio in dichte mist

Tokio is een stad die tot de verbeelding spreekt. Gehuld in een dikke mistlaag wordt dat nog eens versterkt. Visuele ontwerpstudio WOW maakte een filmpje onder deze omstandigheden. Het resultaat is een dromerig en surreëel beeld van de Japanse hoofdstad.

Leica's nieuwe hoofdkwartier in vogelvlucht

Begin 2014 nam Leica haar nieuwe hoofdkwartier Leitz Park Wetzlar in gebruik. Het complex huisvest zowel het management als de productiefaciliteiten van de fabrikant. Leica maakte met behulp van een drone een filmpje van het indrukwekkende gebouw.

Anton Corbijn bij De Wereld Draait Door

Zaterdag 21 maart openen in het Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag twee grote overzichtstentoonstellingen met het werk van Anton Corbijn. Woensdagavond 18 maart schoof de fotograaf aan bij De Wereld Draait Door om te vertellen over zijn werk.

MustSee: Superman with a GoPro

Stel, je vergeet je GoPro-camera ergens en Superman vindt hem. Die besluit hem naar je terug te brengen, maar niet voor hij nog wat levens redt. De mannen van Corridor Digital wonnen met deze spectaculaire korte film de hoofdprijs van het New York City Drone Film Festival 2015.

Anton Corbijn over zijn exposities in Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag

Vanaf 21 maart tot en met 21 juni 2015 tonen zowel het Fotomuseum als Gemeentemuseum Den Haag exposities met het werk van Anton Corbijn. De topfotograaf vertelt in een teaserfilmpje zelf wat je van de tentoonstellingen kunt verwachten.

Acht experts aan de slag met Photoshop 1.0

Adobe Photoshop bestaat 25 jaar. Een mooi moment om eens terug te blikken op de eerste versie van het beeldbewerkingspakket. CreativeLive liet acht Photoshop-experts hun gang gaan met de oerversie van Photoshop en maakte een video van hun bevindingen.

MustSee: A Taste of Austria

In twee jaar tijd maakte FilmSpektakel zeshonderd time-lapse-opnames in Oostenrijk. Het ruwe materiaal, bestaande uit vijf Terabytes aan foto's, is verwerkt tot een spectaculaire time-lapse-video van drie minuten die Oostenrijk van zijn beste kanten laat zien.

MustSee: Canon EF 11-24mm f/4L USM in actie

Canon heeft een demonstratievideo gemaakt met de nieuwe EF 11-24mm f/4L USM. Het filmpje van drie minuten toont indrukwekkende foto's, timelapse-beelden en video's geschoten met de ultragroothoek.

MustSee: Dubai Flow Motion

Rob Whitworth verovert momenteel het internet met zijn 'flow motion'-video van Dubai. De spectaculaire hyperlapse is al 1,3 miljoen keer bekeken. Drie maanden lang werkte Rob aan het indrukwekkende eindresultaat van drie minuten.

MustSee: Videoclip van drie minuten, geschoten in vijf seconden

Hoe maak je een videoclip van ruim drie minuten in een shot van vijf seconden? Met de Phantom Flex4K! Guillaume Panariello maakte een indrukwekkende muziekvideo met deze camera, die 4K-video's schiet met duizend beelden per seconde.

Pagina's

Reacties

Wim Buys: Ga me nog even verduidelijken, het is allemaal...

Richshee: De dag van hun leven

Sarcastorealist: Hoezo fotografische techniek? Louter een...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook