U bent hier

Subscribe to RSS - DIGIFOTOPro.tv

BredaPhoto-video: Koen Hauser

Het fotofestival BredaPhoto is al een week bezig. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze zesde aflevering vertelt Fotograaf des Vaderlands, Koen Hauser, over zijn serie ‘Kijk! Mijn geluk’.

BredaPhoto-video: Photographer Hal

Op donderdag 11 september startte het fotofestival BredaPhoto. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. Photographer Hal vertelt in deze vijfde aflevering over zijn project.

BredaPhoto-video: Martijn van de Griendt

Tijdens BredaPhoto verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze vierde aflevering is Martijn van de Griendt aan de beurt om over zijn project te vertellen.

BredaPhoto-video: Sven Fritz

Het fotofestival BredaPhoto startte donderdag 11 september. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In de derde aflevering vertelt Sven Fritz over zijn project.

BredaPhoto-video: Yoichi Nagata

De zesde editie van BredaPhoto is in volle gang. Tijdens het fotofestival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In de tweede aflevering vertelt Yoichi Nagata over zijn project.

BredaPhoto-video: Martha Kamminga

Op 11 september gaat BredaPhoto van start. In aanloop naar en tijdens het fotofestival verschijnen er video's waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze eerste aflevering vertelt Martha Kamminga over haar project.

MustSee: Dreamwalking Barcelona

Dreamwalking Barcelona neemt je mee op een vervreemdende, maar prachtige achterwaartse reis van een jonge vrouw in Spanje. Brandon Li schoot het filmpje op het ‘Festival of Sant Joan’, waar dorpelingen en toeristen samen feesten en vuurwerk afsteken.

MustSee: Canon's legendarische 1200mm f/5.6L in actie

Canon's EF 1200mm f/5.6L USM is een legendarisch objectief. Niet alleen vanwege het formaat en de brandpuntafstand, maar ook vooral vanwege de prijs en beschikbaarheid. MBP Photographic heeft een exemplaar te koop staan en maakte een demonstratievideo.

MustSee: Parijs door een Pentax 67-middenformaatcamera

In 'Paris Trough Pentax' zie je de stad voorbij komen door de enorme schachtzoeker van de klassieke Pentax 67-middenformaatcamera. Het concept is eenvoudig, maar het resultaat is er niet minder fraai om.

MustSee: Sterk staaltje Photoshop

De Zweedse fotograaf Erik Johansson laat in dit filmpje een sterk staaltje beeldbewerking zien: van schets tot eindresultaat toont hij hoe zijn foto 'Landfall', met behulp van 235 lagen, tot stand is gekomen.

Pagina's

Reacties

hanskoot@livophex.com: De camera ziet er uit als een gezonde...

Marina -18: Prachtige foto ...

Anoniem: Heeft deze ook een video functie ;-)

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook