U bent hier

Subscribe to RSS - DIGIFOTOPro.tv

DIGIFOTO Pro Q&A met Maarten en Thomas (#5)

In de Q&A beantwoorden we wekelijks jouw vragen! In deze vijfde Q&A geven we antwoord op vragen van lezers en bespreken Maarten en Thomas ieder hun favoriete lezersfoto.

Fotografietips - Leg de elementen vast

Fotografie tips

Voor het maken van mooie foto's zijn fotografie tips altijd welkom. Soms moet je daarbij terug naar de basis: de dames en heren van Cooperative of Photography (COOPH) geven in dit filmpje tips voor het fotograferen van de elementen.

MustSee: Grootste vleermuizenkolonie gefilmd met GoPro

Vleermuizen

De een is gek op de beestjes, de ander vindt ze helemaal niets: vleermuizen. Filmmakers Cristian Dimitrius en Fran Hutchins hebben 's werelds grootste vleermuizenkolonie gefilmd met een GoPro-actiecamera. Of je vleermuizen nu geweldig vindt of van ze gruwelt, het resultaat is zonder twijfel indrukwekkend.

DIGIFOTO Pro Q&A met Maarten en Thomas (#3)

In de Q&A beantwoorden we wekelijks jouw vragen! In deze tweede Q&A geven we antwoord op vragen van onder andere William K, Ignas van de Berg en bespreken Maarten en Thomas ieder hun favoriete lezersfoto.

Q&A met Maarten en Thomas (#2)

In de Q&A beantwoorden we wekelijks jouw vragen! In deze tweede Q&A geven we antwoord op vragen van Martijn van den Berg, Jan Bruijns, Vossenberg, Maarten de Boer en Ludovico Alcorta.

Q&A met Maarten en Thomas

In de Q&A beantwoorden we wekelijks jouw vragen! In deze eerste Q&A geven we antwoord op vragen van Hilde Remerie, Bryan Belga, Casper, Frank van Oosterhout, Fred van Zee, Amanda Peters en P.J Dijkstra.

MustSee: Drone Blender - DJI Phantom hakt voedsel, gefilmd met 1500 fps

Drone Blender

De filmmakers van Speed Motion Films hebben een film gemaakt van een drone. In Drone Blender maakt een DJI Phantom letterlijk gehakt van allerhande soorten voedsel. De makers legden de slachtpartij vast met een Phantom Miro-camera, die met 1500 fps kan opnemen.

DIGIFOTO Q&A – Stel hier je vragen!

Met alle ontwikkelingen op het gebied van camera's en fotografie kunnen we ons voorstellen dat je je af en toe iets afvraagt. Wat is de beste camera voor jou? Waarom zou je een prime objectief willen en hoe loopt het af met de Samsung camerabranche? Laat je vragen achter als reactie onder dit artikel, en wie weet krijg jij vrijdag antwoord in de DIGIFOTO Q&A video!

MustSee - zo werkt een beeldsensor

Altijd al willen weten hoe een camera-sensor werkt? Filmmaker IQ heeft hier een video over gemaakt, zodat jij straks alles weet over sensoren. De presentator gaat daarbij veel verder dan fotonen en diodes, maar licht ook alle chemische processen die er aan ten grondslag liggen toe.

Lytro ontwikkelt Immerge-vr-systeem

Lichtveldcamerapionier Lytro heeft een professioneel vr-videosysteem met de naam Immerge aangekondigd. Het systeem maakt het mogelijk om de kijkpositie en -richting na opname in realtime te wijzigen. Met Immerge moeten opgenomen beeldmateriaal en geanimeerde beelden naadloos in elkaar overlopen.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook

Nieuwste artikelen