U bent hier

Subscribe to RSS - DIGIFOTOPro.tv

MustSee: Lake of Dreams

Lake of Dreams is een spectaculaire video, gemaakt tijdens Burning Man. Het is geen standaardfilmpje waarin te zien is hoe het festival verloopt. De combinatie van time-lapse met filmbeelden levert een prachtig resultaat op.

MustSee: Noorderlicht in real-time

Stilstaande of versnelde beelden van het noorderlicht zijn prachtig, maar ze laten niet de werkelijkheid zien. Deze video, geschoten op iso 25.600 met een Sony A7S, doet dat wel: aurora borealis in real-time!

MustSee: Boston Layer-Lapse

Time-lapse-video's zijn in, maar met een 'gewone' time-lapse val je niet meer op. We zien tegenwoordig de meest spectaculaire creaties voorbij komen onder de noemer hyperlapse. Dacht je alles al gezien te hebben? Check dan deze 'Layer-Lapse'.

Alle Nikkor-technologie in een filmpje van vijf minuten

Moderne Nikkor-objectieven zitten vol met technisch vernuft. VR-beeldstabilisatie, SWM-focusmotoren, lenselementen van diverse exotische glassoorten en coatings met de meest ingewikkelde namen. In deze video laat Nikon zien hoe het allemaal werkt.

MustSee: Sony A7S-video bij maanlicht

De Sony A7S is met zijn 12-megapixelsensor en iso-bereik tot 409.600 de koning van de nacht. Dat wordt nog eens bevestigd door deze video. Het lijkt alsof het filmpje in de schemering is gemaakt, totdat je de sterrenhemel ziet.

BredaPhoto-video: Kris Vervaeke

Fotofestival BredaPhoto is nog in volle gang. De vierde week is inmiddels al aangebroken. Tijdens het festival verschijnen er video's waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze aflevering vertelt Kris Vervaeke over zijn project 'Fortune Market'.

MustSee: DJI Phantom 2 vliegt over uitbarstende vulkaan

GoPro mag dan wel de Hero4-serie hebben gelanceerd, we zijn nog lang niet uitgekeken op alle filmpjes geschoten met de Hero3(+). In deze spectaculaire video vlieg je met een DJI Phantom 2-drone over een uitbarstende vulkaan in IJsland.

BredaPhoto-video: Andrej Glusgold

Fotofestival BredaPhoto is al bijna drie weken bezig. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. Het is nu de beurt aan Moldaviër Andrej Glusgold.

Adobe Create Now - Bekijk hier de livesteam

Samen met de Adobe User Group organiseert Adobe op dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober in het Media Plaza in Utrecht het Create Now event. Volg hier de livestreams op 30 september 1 oktober.

BredaPhoto-video: Wiesje Peels

BredaPhoto is nog in volle gang. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. We zijn alweer toe aan de negende aflevering. Fotograaf Wiesje Peels vertelt over haar project.

Pagina's

Reacties

Ricardo Boks: Fuji X bajonet dekt qua beeldcirkel niet de...

Ricardo Boks: Lijkt me een goede zet, waarschijnlijk zal er...

Ricardo Boks: Lijkt me een goede zet, waarschijnlijk zal er...

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook