Xpozer sluit deal met Bay Photo – Nederlandse afdruktechniek naar de VS

Xpozer sluit deal met Bay Photo – Nederlandse afdruktechniek naar de VS

Maarten Jacobi 1196
Nederlands bedrijf Xpozer heeft een deal gesloten met de Amerikaanse Bay Photo. Hiermee breidt Xpozer haar diensten uit naar de Verenigde Staten, waarbij Bay Photo de door Xpozer ontwikkelde opspantechniek voor fotovergrotingen en scherpe afdruktechniek zal introduceren op de Amerikaanse markt.

Xpozer was al een tijdje een succes in Nederland met het produceren van hoge kwaliteit afoto's voor aan de muur. De techniek achter Xpozer bestaat uit een bijzondere combinatie van fotofolie voor haarscherpe afdrukken en een span- en ophangsysteem.

Xpozer naar de VS

Dit unieke systeem wordt inmiddels door veel afdrukdiensten in Nederland gebruikt, zoals die van de HEMA, Kamera-Express en CameraNU. Via de samenwerking met Bay Photo hoopt Xpozer ook in Amerika breed geïntroduceerd te worden.

Tijdens de grote fotografiebeurs WPPI in Las Vegas die eind februari van start gaat, zal Xpozer officieel gelanceerd worden in de VS. Meer informatie over Xpozer is te vinden op de officiële website. Ook wij waren enthousiast over deze speciale afdruktechniek.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten

afbeelding van nexiam

Geweldige firma levert prefecte afdrukken op verschillende formaten, personeel zeer behulpzaam met raad en daad.
Het is een mooie afdruk techniek, misschien in de toekomst vocht bestendig maken dat zou nog meer een vooruitgang zijn. Het zou ook prettig zijn als de website van de besteld foto's een foto toon zodat je niet elke keer moet zoeken naar het nummer, en opnieuw moet uploaden.Een aanrader voor elke zelf respecterende fotograaf.
Groetjes Nex-Pro