Witte Veluwe fotoboek en expositie – een winterse Veluwe

Witte Veluwe fotoboek en expositie – een winterse Veluwe

Maarten Jacobi 2432
Indrukwekkende zomerse beelden van de Hoge Veluwe zijn bij veel mensen bekend, maar winterbeelden zijn nog niet vaak vertoond. In het nieuwe Witte Veluwe fotoboek staan winterfoto's van de Veluwe centraal, gemaakt door natuurfotograaf Jan Vermeer. In het boek heeft Vermeer de sneeuwrijke winters van de afgelopen jaren op foto's in kaart gebracht.

De Veluwe blijft een populaire plek voor veel fotografen; we zien ook altijd veel Veluwe-foto's terug in onze lezersgallery. In het nieuwe fotoboek staan onder andere beelden van het Deelerwoud, de Posbank, het Kroondomein, het Kootwijkerzand en het Nationale Park de Hoge Veluwe. Naast de bekende reeën, wilde zijnen en edelherten, zien we ook veel flora en fauna terug in het Witte Veluwe fotoboek.

Witte Veluwe fotoboek vanaf 18 november verkrijgbaar

Op 18 november wordt het eerste exemplaar overhandigd aan Seger van Voorst, directeur van het Nationale Park de Hoge Veluwe.
Behalve de boekpresentatie op 18 november zal er ook een expositie zijn van verschillende foto's uit het boek. De expositie vindt plaats in de filmzaal van het bezoekerscentrum van de Hoge Veluwe. Ook in de natuur en rondom het Centrumgebied worden foto's op groot formaat in houten frames vertoond.


Foto © Jan Vermeer

Multimedia presentatie

Tot slot is er ook een multimedia-presentatie van het boek te bezichtigen. De presentatie bestaat uit een combinatie van video en fotografie, waarvan een trailer beschikbaar is op YouTube:

Het boek is verkrijgbaar vanaf 18 november op Bol.com en kost 34,95 euro. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Jan Vermeer.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten