Waar koop jij je nieuwe camera-apparatuur? (Poll)

Waar koop jij je nieuwe camera-apparatuur? (Poll)

Maarten Jacobi 3158
Op het gebied van de digitale fotografie zien we dagelijks heel veel interessante ontwikkelingen. Nieuwe modellen, objectieven, tentoonstellingen, firmware-updates en innovatieve uitvindingen komen voorbij. Maar wat is onze mening hierover? In de DIGIFOTO Pro Poll zijn we benieuwd naar jouw mening over de laatste ontwikkelingen!

Deze week vragen we ons af waar jullie alle nieuwe camera-apparatuur aanschaffen. Is het slim om een occasion bij een winkel aan te schaffen, kopen jullie camera's op eBay of is het juist goed om hiervoor bij een speciaalzaak langs te gaan en de camera nieuw te kopen? De vraag van deze DIGIFOTO Pro Q&A luidt daarom:

Waar koop jij je nieuwe camera-apparatuur?

Volgende week bespreken we de uitslag van de poll en de verschillende reacties! Vorige week kon je je stem uitbrengen over hoeveel nabewerking een goede foto nodig heeft.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten

afbeelding van Kenny Dillen

Liefst wel bij een webwinkel van een zaak die ook effectief nog over een winkel beschikt waar je terecht kan voor raad en service zoals Konijnenberg

afbeelding van Matt H. Imaging

Ik koop weliswaar bij webwinkels, maar wel winkels die ook nog een fysieke verstiging hebben, zoals konijnenberg, cameraland etc.

afbeelding van peterweter

Mijn fotografie kennis overschaduwt de meeste camera verkopers dus aan goedbedoeld advies heb ik vaak niks. Daarom zoek ik de goedkoopste betrouwbare (web)winkel in het goedkoopste land om mijn spullen aan te schaffen als het om nieuw gaat.

afbeelding van Rens Timmermans

Ik koop de meeste foto apparatuur via de marktplaats.
Door eerst testen en ervaringen op het internet na te gaan en gebruikers ervaringen te lezen. Mijn kennis nivo is in de meeste gevallen hoger dan bij de meeste verkopers van de zgn. speciaalzaken die alleen dozen door schuiven van de bekende merken.

afbeelding van Henri V

Bij de plaatselijke fotozaak. Goed adviezen goede service.

afbeelding van Jan Oude Geerdink

Ik koop mijn belangrijke foto spullen in de winkel van Kamera express in Arnhem. Ruim assortiment en zeer gekwalificeerd personeel. Ze weten gewoon waar ze het over hebben.

afbeelding van Irma Huisman

Ik koop het liefs mijn Camera spullen bij Cameratools in Apeldoorn, zee prettige winkel, weten waar ze t over hebben ,
Super Service

afbeelding van jol

Ik heb mijn foto spullen bij kamers express in Zwolle gekocht goed personeel en weten waar ze het over hebben. Mooie winkel veel spullen, beetje jammer dat nergens prijzen op staan.

afbeelding van K. Van Doorn

Ik koop mijn spullen vaak bij Coolblue of Kamera Express. Beide zijn goede winkels met veel service. :-)

http://goo.gl/JE5oiZ

afbeelding van RHBoks

Liefst koop ik bij een speciaal zaak zoals kamera-express, maar vroeger bij foto HAFO, Puffelen en Minderman en Capi-Lux helaas zijn deze bedrijven op foto HAFO na niet meer bestaand. Calumet is nog een aanrader hoewel de prijsbepaling heel vreemd loopt niet consistent en ze hebben niet alle high end materialen.

afbeelding van BJ

Bij de gerenommeerde vakhandel en natuurlijk nóóit via internet.