Vimble iPhone beeldstabilisatie – Stabiliseer je iPhone camera

Vimble iPhone beeldstabilisatie – Stabiliseer je iPhone camera

Maarten Jacobi 1503
De Vimble iPhone gimbal is gemaakt om de iPhone optisch te stabiliseren. Naast een drie-assige stabilisatie biedt de gimbal ook de mogelijkheid om de iPhone camera te besturen via een eigen iOS ViCam app.

Stabilisatie is niet het sterkste punt van veel smartphonecamera's, zo ook die van de iPhone. Hoewel dit steeds beter wordt, is het handig om hierbij een extra accessoire te gebruiken.

De Vimble iPhone gimbal biedt deze stabilisatie op drie assen, en is speciaal ontworpen om de bediening makkelijk te maken tijdens het filmen. Zo beschikt Vimble over de mogelijkheid om de camera extern te bedienen, waaronder de sluitertijd, focus en meer.

Vimble iPhone app

Met de ViCam app zijn er nog meer functies mogelijk, zoals panorama's, hogere resoluties en betere selfies; plaats de front-face camera zoals je de selfie wil hebben en Vimble draait de telefoon op dezelfde plek naar de standaard camera.

Vanaf 26 januari is de Vimble voor 369 dollar te koop op Amazon en via de officiële website. Eerder zagen we ook al andere gadgets om smartphonecamera's te stabiliseren.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten