Uitslag fotowedstrijd 'Hoogte'

Uitslag fotowedstrijd 'Hoogte'

Maarten Jacobi 2979
Voor de fotowedstrijd 'Hoogte' vroegen we je om de hoogte in te gaan, waarbij je zelf de invulling kon bepalen. Dat hebben we geweten; we ontvingen enorm veel foto's van de hoogste kwaliteit! Uit de berg foto's kozen wij drie gelukkige winnaars.

Onlosmakelijk verbonden aan fotografie vanuit de hoogte zijn drones, en daarom leek het ons gepast om de winnaar te verrassen met een heuse DJI Phantom 2 + DJI Zenmuse H3-3D Brushless Gimbal ter waarde van 849 euro. De drone heeft tot 25 minuten vliegtijd, waarbij de gimbal een GoPro-camera kan tillen en stabiliseren in de lucht via een 5-assige stabilisatie.

Hoofprijs: Jacco van den Hoven

De fotograaf die ons het meest de hoogte liet voelen, maar ook symmetrie, was Jacco van den Hoven met zijn foto 'A Leap of Faith'. We voelden meteen weer hoe het was om van zo'n hoogte te springen in het zwembad. Ook het strakke wateroppervlak hielp om een gevoel van diepte en hoogte te creëren. Jacco, van harte gefeliciteerd met de DJI Phantom 2!


Foto © Jacco van den Hoven

Tweede prijs: vriefoto

Op de tweede plaats staat de foto van gebruiker 'vriefoto', die een indrukwekkend beeld presenteert vanaf de 42ste verdieping van een gebouw. De twee figuren in de foto dragen bij aan het gevoel voor hoogte, uitkijkend over de stad. Vriefoto wint hiermee de tweede prijs, die bestaat uit een cursus of workshop naar keuze bij Fotogram ter waarde van €340,-.

De beschikbare cursussen bij Fotogram variëren van een cursus landschapsfotografie tot portret-, nacht- of dansfotografie. Gefeliciteerd vriefoto met deze mooie tweede plaats!Foto © vriefoto

Derde prijs: Rens van den Heuvel

Op de derde plek is geëindigd Rens van den Heuvel met zijn foto 'Time to Go'. De lange schaduw en het vreemde perspectief maken dit een foto die je niet snel vergeet. Met de foto wint Rens een Jupio Duo camera-accu-oplader ter waarde van €77,95. Met deze oplader kun je tot twee accu's tegelijk opladen voor de camera, maar ook kun je er een aantal AA- of AAA-batterijen mee opladen.


Foto © Rens van den Heuvel

Met dank aan Droneland, Fotogram en Saake-shop.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten

afbeelding van vriefotos

Erg blij met de 2e prijs
Inmiddels ingeschreven bij Fotogram op een cursus.
Het aantal deelnemers aan deze wedstrijd is mij niet bekend, maar dat zijn er doorgaans nogal wat, schatting minimaal 1000 ???
Langs deze weg feliciteer ik de andere prijs winnaars;
1e prijs
Jacco van den Hoven
3e prijs
Harry ( Vriefoto) http://vriefoto.blogspot.nl