In totaal telden we 433 inzendingen, die hebben we de afgelopen weken nauwkeurig bekeken. We hebben er nog een aantal nachtjes over geslapen, maar nu hakken we toch echt de knoop door en delen we de prijzen uit.

Hoofdprijs

Om maar met de deur in huis te vallen: de hoofdprijs bestaande uit een Profoto D1 Studio Kit t.w.v. 2000 euro gaat naar Arrien van Vliet! Om zo'n prijs in de wacht te slepen moet je natuurlijk een erg overtuigende foto neerzetten en dat deed Arrien dan ook.

Arrien van Vliet
Foto © Arrien van Vliet
Styling: Afagh Morrowatian
Model: Danielle Hack
MUA: Ingeborg van Vliet
Hair: Celia Wong

De hoofdprijswinnaar sleept niet alleen een studioflitsset bestaande uit twee Profoto D1 250 W/s-flitskoppen, twee studiostatieven, twee paraplu's en een draagtas in de wacht, maar ook een nominatie voor de Gouden Camera. Arrien mag het binnenkort opnemen tegen de hoofdprijswinnaars van de afgelopen fotowedstrijden. Gefeliciteerd!

Tweede prijs

Deze dromerige foto (de titel is niet voor niets 'dreaming') van Anna den Drijver is goed voor de tweede prijs. Het subtiele kleurgebruik draagt bij aan de dromerige zachte sfeer. Het resultaat mag er zijn! De tweede prijs bestaat uit een PocketWizard Plus III set incl. tas t.w.v. 338 euro.

Anna den Drijver
Foto © Anna den Drijver

Derde prijs

Lange benen en modefotografie, het is een beproefde combinatie. Voor sommigen kunnen de benen niet lang genoeg zijn, Noustha Koeckhoven heeft daar een originele oplossing voor gevonden. Met deze originele fotocollage sleept ze een Lowepro Photo Traveler 150 t.w.v. 89 euro in de wacht!

Noutsha
Foto © Noustha Koeckhoven

Met dank aan Mamiya Studiopartners en Degreef&Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.