Transcontinenta breidt garantie Metz-flitsers uit naar vijf jaar

Thomas Kouveld 1258
Importeur Transcontinenta biedt voortaan vijf jaar verlengde garantie op Metz Mecablitz-cameraflitsers. Om gebruik te maken van de verlenging, dien je de flitser binnen vier weken na aankoop te registreren bij Transcontinenta.

Transcontinenta schrijft dat de extra garantie het vertrouwen van de importeur in de kwaliteit van de Metz Mecablitz-flitsers bevestigt. De verlengde garantie geldt voor flitsers gekocht op of na 1 mei 2015, bij een erkend verkoopadves in Nederland. De betreffende producten zijn voorzien van een sticker en een brief met stap-voor-stap-uitleg.

Je moet de flitser binnen vier weken registreren bij Transcontinenta om aanspraak te maken op de verlenging naar vijf jaar. Fabricage- en/of matriaalfouten worden binnen deze periode kosteloos hersteld.

Begin dit jaar kondigde Transcontinenta als nieuwe importeur van Samyang ook voor de Koreaanse objectieven een verlengde garantie aan. De importeur is ook verantwoordelijk voor Tamron en ZEISS in Nederland en geeft ook op deze merken vijf jaar garantie. Kijk voor meer informatie op de website van Transcontinenta.

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas