Time Magazine Star Wars portretten door fotograaf Marc Grob

Time Magazine Star Wars portretten door fotograaf Marc Grob

Maarten Jacobi 1455
Fotograaf Marc Grob ontving de eer om de hele Star Wars cast op de foto te zetten, waaronder ook de bekende robots R2D2 en de nieuwe BB-8. De Time Magazine Star Wars portretten dienen als verschillende covers voor het tijdschrift.

Grob stond erg dicht op de acteurs tijdens de fotoshoot, wat hij zelf erg fijn vond. De portretten zijn dan ook veelal close-up portretten, die vooral de uitdrukkingen van de verschillende acteurs accentueren.

Vooral leuk om te zien is hoe ook de bekende robots een plaatsje krijgen tussen de Time Magazine Star Wars portretten. Zo ging bijvoorbeeld ook de bekende R2D2 op de foto, in dezelfde stijl als de acteurs.


Time Magazine Star Wars portretten ook van robots

De aanwezigheid van R2D2 zorgde er zelfs even voor dat Grob 'star struck' was. De fotograaf was duidelijk onder de indruk van de kleine robot, die hij al sinds hij klein is kent uit de films.

In de behind the scenes video op de Time Magazine website zie je een sfeerimpressie van de shoot met verschillende Star Wars acteurs, inclusief de robots. De shoot staat in het teken van de nieuwe Star Wars film, die 18 december in première gaat.


Foto's © Marc Grob / Time Magazine

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten