Succesvolle Hansnap Kickstarter campagne – Stabilisatie voor smartphones

Succesvolle Hansnap Kickstarter campagne – Stabilisatie voor smartphones

Maarten Jacobi 1467
Het lijkt simpel, maar je moet er maar op komen: de Hansnap mount. Hiermee kun je de telefoon handsfree gebruiken en worden de beelden die je maakt optisch gestabiliseerd. De Hansnap kickstarter campagne heeft zijn doel bereikt en blijkt een groot succes te zijn.

De Hansnap is een soort handvat van (industrieel) klittenband voor de mobiele telefoon, waarmee je de smartphone om je hand kunt wikkelen. Door de stevige grip stabiliseert het beeld, wat vooral voor het maken van video belangrijk is.

Door de telefoon in een houder te plaatsen (die aanpasbaar is voor de meeste formaten) bescherm je ook nog eens je telefoon. De Hansnap zorgt ervoor dat je niet makkelijk je telefoon laat vallen, en kan niet alleen worden vastgemaakt aan je hand, maar ook aan allerlei andere plekken.

Hansnap Kickstarter campagne tot 3 december

De Kickstartercampagne is op het moment van schrijven voor 110 procent gefinancierd, en zal officieel eindigen op 3 december. Voor 51 dollar (26 dollar verzendkosten) krijg je de Hansnap thuisgestuurd. De prijs zal worden verhoogd tot 30 dollar als het product eenmaal in de winkel ligt.

We hebben de laatste tijd wat interessante Kickstartercampagnes voorbij zien komen, waaronder het Pakpod-statief en de Everyday Messenger cameratas.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten

afbeelding van Anita de Jonge

Wel érg duur voor wat je krijgt! (een handvat voor je mobiele telefoon). Je moet het handvat bevestigen dmv een sticker, dus je kunt het niet even overzetten op een andere telefoon lijkt me. En een echte 'stabilisatie' tegen trillingen etc geeft het toch ook niet.
De situaties in het filmpje zien er cool uit maar als je al skateboardend wil filmen, kun je beter een actioncam aanschaffen, die zijn vaak toch nog iets goedkoper dan je dure iPhone of Samsung en beter bestand tegen vallen!
Het ding lijkt me op zich best handig omdat een iPhone inderdaad geen fijne grip geeft als je gaat fotograferen of filmen maar ik denk dat je dan je normale telefoonhoesje niet meer kan gebruiken wat (denk ik) voor veel mensen een bezwaar is (voor mij zou het dat wel zijn).

Zo heel succesvol lijkt me deze campagne trouwens ook weer niet, het doel is gehaald maar toch niet veel meer dan dat...
Ik heb van de zomer voor het eerst ingetekend op een Kickstarter-campagne (de Agua-fototas) en dat was volgens mij een stuk succesvoller qua inschrijvingen. Ik ben benieuwd, ik zou de tas eind december moeten ontvangen; als deze de kwaliteit heeft die men belooft dan is het qua prijs-prestatie sowieso een veel betere deal dan de Hansnap (natuurlijk een ander product maar toch...)