Spotlight - Weekwinnaar #8-2015

Spotlight - Weekwinnaar #8-2015

Thomas Kouveld 1402
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Drie weken lang geven we het boek Africa Together van Adri de Visser weg.

Deze week wint Dave Zuuring het fotoboek Africa Together. Met een strakke compositie en sterk contrast zet hij een landschapsfoto neer met inhoud. Onze complimenten en natuurlijk gefeliciteerd!

Foto: Dave Zuuring
Foto © Dave Zuuring

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: Africa Together

Africa TogetherAfrika-natuurfotograaf Adri de Visser zag zijn leven in enkele seconden totaal veranderen toen hij in november 2012 met veel geweld in Afrika werd overvallen. Met vijf kogels overleeft hij de aanslag ternauwernood. Zijn carrière als natuurfotograaf was ineens ten einde.

Zijn passie voor fotografie en zijn liefde voor Afrika heeft hij echter niet verloren. Jarenlang reisde Adri de Visser samen met zijn vrouw naar Afrika. Daar maakte hij veel foto's van onder meer wilde dieren. Deze foto's zijn nu verzameld in het boek Africa Together.

Het boek heeft een formaat van 24,5 x 32 cm en telt 176 pagina's. Het voorwoord is geschreven door National Geographic fotograaf Jim Brandenburg. Het boek heeft een winkelprijs van 39,95 euro en is te bestellen via: www.africatogether.nl.

Drie weken lang (vrijdag 13, 20 en 27 februari 2015) belonen we de weekwinnaar met een exemplaar van dit fotoboek.

Kans maken?

Wil je kans maken op dit fraaie fotoboek? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van nldazuu

Super bedankt! Erg vereerd en dankbaar! Verheug me op het mooie boek van Adri de Visser!
//Dave