Spotlight - Weekwinnaar #6-2016

Spotlight - Weekwinnaar #6-2016

Maarten Jacobi 1346
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. De komende vijf weekwinnaars krijgen handige producten van Verbatim opgestuurd.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De komende weken maak je kans op mooie prijzen van Verbatim.

Deze week viel de foto van Anette Van Erkel ons op. Ten eerste viel de compositie van de rijdende paarden op, met een prachtige gele gloed in de achtergrond. Maar ook het bijzondere karakter van de foto viel bij ons meteen in de smaak; de twee zoenende ruiters is een uniek beeld, wat een grote toegevoegde waarde aan de foto geeft. Daarom wint Anette deze week de Verbatim Pro+ U3 64GB* Micro SDXC Card, en zijn foto hangt de komende week boven onze Facebook-pagina. Gefeliciteerd!


Foto © Annette van Erkel

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Verbatim prijzen

De Verbatim prijzen zullen voor veel fotografen goed van pas komen, of het nu is om je foto's te delen via de MediaShare Wireless, de snelle (micro)-SD-geheugenkaarten waar je prima in 4K mee kunt filmen of een handige usb-stick of harde schijf om al je foto's veilig te vervoeren. Kijk op de website van Verbatim voor meer informatie over de verschillende producten.

Met dank aan Verbatim voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten