Spotlight - Weekwinnaar #53-2015

Spotlight - Weekwinnaar #53-2015

Maarten Jacobi 1702
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. De komende vijf weekwinnaars krijgen Snoecks 2016 opgestuurd.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De komende weken maak je kans op Snoecks 2016 bij Scriptum

De blauwe tinten en de ijskoude compositie van de foto van Frank Hilkmann vielen ons positief op. Ook het contrast in de foto, het detail en de sfeer deden het goed. Daarom wint Frank deze week Snoecks 2016 en zijn foto hangt de komende week boven onze Facebook-pagina. Gefeliciteerd!


Foto © Frank Hilkmann

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Snoecks 2016

De weekprijs wordt aangeboden door Scriptum, die op de website allerlei interessante boeken, video's en apps aanbiedt, waaronder Snoecks 2016. Het boek geeft een jaaroverizcht van alle trends en belangrijke gebeurtenissen.

Snoecks vat een tijdsgeest van de cultuur samen in het boek, waarbij we onder andere genres als design, fotografie, nieuws, trends, lifestyle, natuur, reizen en meer voorbij zien komen.

Met dank aan Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijs

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten