Spotlight - Weekwinnaar #48-2015

Spotlight - Weekwinnaar #49-2015

Maarten Jacobi 1196
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. De komende vijf weekwinnaars krijgen 1TB opslagruimte bij TransIP Stack voor onbepaalde tijd.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De komende vijf weken maak je kans op 1TB opslagruimte bij TransIP Stack.

Deze week stuurde John Bastoen een krachtige zwart-wit foto van een wandelaar aan het strand! Het lijnenspel en de compositie maakten meteen veel indruk. John wint daarom 1TB cloudopslag bij TransIP Stack, gefeliciteerd!


Foto ┬ę John Bastoen

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

TransIP Stack - 1TB opslagruimte

Stack is de nieuwe cloud-opslagdienst van hostingbedrijf TransIP. Wij hebben het systeem al uitgebreid aan de tand gevoeld en zijn behoorlijk onder de indruk. Stack werkt bovenal simpel en veilig, je bestanden zijn via de browser te bereiken en kunnen met een klein stukje software worden geïntegreerd in de verkenner of Finder.

Bovendien biedt Stack een fotogalerij in de browser, die niet alleen jpg-, maar ook raw-bestanden kan tonen. Ook kun je de opslagruimte delen door meerdere accounts aan te maken die toegang hebben tot (een gedeelte van) je Stack-ruimte.

Met dank aan TransIP voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten