Spotlight - Weekwinnaar #46-2015

Spotlight - Weekwinnaar #46-2015

Maarten Jacobi 1203
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang gaat de winnaar met een tegoedbon voor een Foto op Hout naar huis!

Gebruiker 'huntertje' stuurde deze sprookjesachtige foto in, van een langzaam ontwakend Volendam. De zachte, warme gloed in de foto, maar ook de sterke compositie, sprak ons meteen aan. Huntertje gaat er daarom deze keer met de weekprijs vandoor.

Huntertje mag een favoriete foto laten afdrukken op hout, gefeliciteerd!


Foto © Huntertje

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Foto op Hout t.w.v. 60 euro

Vijf weken lang kun je een tegoedbon van Fotocadeau winnen. Iedere vrijdag, van 23 oktober tot 20 november 2015 kiezen we een winnaar.

Als je op zoek bent naar een professionele afdruk van je foto's, ben je bij Fotocadeau aan het goede adres. Je hebt bovendien ruim de keuze op welke ondergrond je je foto's wilt afdrukken, of dit nu fotopapier, hout, een muismat of een mok is.

Het unieke aan een foto op hout is de natuulijke, warme uitstraling die het creëert. Je voelt je meteen thuis en je hebt bovendien een echte eye-catcher in je kamer. Fotocadeau's Foto op Hout biedt je de keuze uit verschillende formaten en houtsoorten, van vurenhout tot multiplex.


Met dank aan Fotocadeau voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten