Spotlight - Weekwinnaar #39-2015

Spotlight - Weekwinnaar #39-2015

Thomas Kouveld 1906
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang is de prijs een Pixum-tegoedbon ter waarde van 50 euro!

Deze week mogen we Dennis Polman feliciteren met het winnen van de weekprijs. We waren onder de indruk van deze warme, sfeervolle plaat vol kleurcontrasten. Dennis, gefeliciteerd met de Pixum-tegoedbon!


Foto © Dennis Polman

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Pixum-tegoedbon ter waarde van €50,-

Vijf weken geven we een Pixum-tegoedbon weg. Iedere vrijdag, van 18 september tot 16 oktober 2015 kiezen we een winnaar.

Bij Pixum kun je terecht voor professionele afdrukken van je favoriete foto's. Of je ze het liefst terugziet in een fotoboek, in een lijst of gedrukt op glas, is aan jou. Je hebt de keuze uit vele kleuren, formaten, bindingen en nog veel meer. Zo maak je van je foto's een uniek document.

Pixum garandeert kwaliteit en een degelijke afwerking. Dankzij de gebruiksvriendelijke website of Pixum Fotowereld-software zet je binnen een handomdraai een fotoboek in elkaar. Voor smartphone en tablet is bovendien een handige app beschikbaar.


Met dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van Dennisartfotografie

Bedankt Digifoto voor kiezen van mijn foto als weekwinner !!

afbeelding van Dennisartfotografie

Als weekwinnaar moet het zijn ;)

afbeelding van WilcoVx

prachtig plaatje hoor. (maar al die parachutisten kunnen toch nooit uit dát vliegtuig gesprongen zijn voor wat betreft snelheid/afstand?)

afbeelding van Dennisartfotografie

Dank je , De parachutisten zijn uit het vliegtuig gesprongen ( daar heb ik 1 beeld van gemaakt) daarna vloog het vliegtuig weg ( daar heb ik het 2de beeld van gemaakt). Vervolgens de twee beelden samengevoegd om een mooi beeld te creëren wat een impressie geeft van wat ik gezien hebt.