Spotlight - Weekwinnaar #14-2015

Spotlight - Weekwinnaar #14-2015

Thomas Kouveld 1700
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vandaag geven we de vijfde Joby GripTight GorillaPod Video weg!

Bas Pisa heeft zich deze week geregistreerd en valt met zijn eerste inzending in de lezersgallery  - een stoer zelfportret - meteen in de prijzen. Bas wint een Joby GripTight GorillaPod Video, ter waarde van 39,95 euro. Gefeliciteerd!


Foto © Bas Pisa

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: Joby GripTight GorillaPod Video

Dit compacte Joby GorillaPod Video-statiefje is voorzien van de bekende flexibele poten, maar is ook uitgerust met een stevig aluminium panoramakopje met een extra lange bedieningsarm. De kop kan 360 graden draaien en 135 graden kantelen.

De Joby GripTight GorillaPod Video weegt slechts tachtig gram, is 18 cm hoog en heeft een draagvermogen van 325 gram. Je kunt een compactamera of kleine videocamera bevestigen op het minibalhoofd, of je gebruikt de meegeleverde GripTight-smartphonehouder om je telefoon te vast te klemmen. Vervolgens maak je eenvoudig trillingsvrije filmpjes en vloeiende draaibewegingen.

Dertig losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof vormen samen de drie poten van de GorillaPod Video. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je de GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is. Het statiefje heeft bovendien drie magnetische voetjes voor stabiele positionering.

Vijf weken lang belonen we iedere vrijdag de weekwinnaar met een exemplaar van dit handige statiefje (vrijdag 6 maart t/m vrijdag 3 april).

Joby GorillaPod GripTight Video
Met dank aan Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van Evve

Terechte weekwinnaar! Prachtig krachtig,expressief portret met een kwinkslag,congrats Bas Pisa! :-)

afbeelding van vinni

Gefeliciteerd Bas!

afbeelding van Mennofoto

Gefeliciteerd, prachtige foto.