Spotlight - Weekwinnaar #1-2016

Spotlight - Weekwinnaar #1-2016

Maarten Jacobi 1156
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. De komende vijf weekwinnaars krijgen Snoecks 2016 opgestuurd.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De komende weken maak je kans op Snoecks 2016 bij Scriptum

Deze week werden we geraakt door de serieuze blik van een meisje met een ouderwetse kraag. Haar grote blauwe ogen en de dynamische belichting grepen meteen onze aandacht. Daarom wint gebruiker Bloempje76 deze week Snoecks 2016 en zijn of haar foto hangt de komende week boven onze Facebook-pagina. Gefeliciteerd!


Foto © Bloempje76

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Snoecks 2016

De weekprijs wordt aangeboden door Scriptum, die op de website allerlei interessante boeken, video's en apps aanbiedt, waaronder Snoecks 2016. Het boek geeft een jaaroverizcht van alle trends en belangrijke gebeurtenissen.

Snoecks vat een tijdsgeest van de cultuur samen in het boek, waarbij we onder andere genres als design, fotografie, nieuws, trends, lifestyle, natuur, reizen en meer voorbij zien komen.

Met dank aan Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijs

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten

afbeelding van lory

Dank jullie wel! wat leuk