Krachtig flitsen op locatie

Spectaculaire video over de Elinchrom ELB 1200 in actie

Redactie DIGIFO... 464
In maart van dit jaar kondigde Elinchrom het nieuwe mobiele ELB 1200 flitssysteem aan. Met dit systeem kan je (relatief) eenvoudig op de meest extreme en afgelegen locaties extra licht toevoegen. Michael Clarck ging ermee aan de slag en maakte misschien wel de beste foto’s van zijn carrière.

Om het nieuwe systeem flink aan de tand te voelen werkte Clarck samen met wildwaterkayakker Rafa Ortiz. De twee kozen een spectaculaire waterval uit waar Ortiz meerdere keren vanaf moest varen. Clarck merkte op dat hij door het gebruik van het systeem slechts één foto per keer kon maken, in tegenstelling tot acht per seconde als hij met natuurlijk licht werkt, maar dat de foto’s die hij maakte zo veel spectaculairder waren, dat hij desonkanks meent de beste foto’s van zijn carrière heeft gemaakt.

 

Lees ook: Naar grote hoogte met de Elinchrom ELB 1200

Elinchrom ELB 1200

De Elichrom ELB 1200 is een compact en krachtig flitssysteem dat is ontworpen voor fotografen die graag volledige controle hebben over het licht, ook al gaan ze naar onherbergzame gebieden. De accu weegt slechts 4.3 kilogram, komt met drie flitskoppen en biedt veel kracht, waar je maar wil.

Eind augustus moet het flitssysteem in de winkels liggen. Kijk voor meer informatie op de website van Elinchrom.