Sony wordt dé belangrijke speler op cameragebied volgens Sigma

Sony wordt belangrijke speler op cameragebied volgens Sigma

Maarten Jacobi 1085
Kazuto Yamaki, baas van Sigma, heeft in een interview een toekomstvoorspelling gedaan, waarin Sony de belangrijkste speler zal zijn op cameragebied. Vooral de uitstekende sensortechnologie en de objectieven vormen volgens Yamaki de sleutel tot succes.

In een interview met de Taiwanese website Mobile01 vertelt Yamaki uitbundig over zijn bedrijf Sigma, de opkomst van de alom geprezen ART-serie objectieven en de toekomst van fotografie.

Tijdens het gesprek kwam naar voren dat Sony de laatste tijd in de goede smaak valt bij Sigma, zeker ook vanwege de uitstekende fullframe Sony A7-camera's. Volgens Yamaki is het duidelijk dat Sony de grote speler zal zijn in de nabije toekomst. Dit heeft te maken met de goede sensortechnologie, waar Sony om bekend staat.

Sensor en objectief

Zo vertelt Yamaki: 'Om jezelf te onderscheiden van andere producten, zijn de sensor en het objectief de belangrijkste factoren. De rest kan door andere bedrijven worden gedeeld. In de foto-industrie overleven bedrijven met een goede sensortechnologie en objectieven.' Het volledige interview is hieronder te bekijken:

Eerder zagen we al dat Sony een sterke positie van dertien procent heeft op de cameramarkt.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten

afbeelding van Johan Slagers

Please more e mount lenses, 300,400,500,600,or 150-600 for e-mount