Sony lanceert Alpha Universe

Thomas Kouveld 1714
Sony lanceert Alpha Universe, een nieuwe community-website die alle facetten van de Sony Alpha-camera's beslaat. Je kunt de website bezoeken om blogs en nieuwtjes te lezen of meer te weten te komen over de apparatuur en de fotografen die ermee werken.

Volgens Sony gaat Alpha Universe een belangrijke rol innemen. Het wordt niet alleen een overzicht van foto's, maar ook het laatste nieuws van Sony Imaging zal in eerste instantie op de website verschijnen.

Sony Alpha Universe

Sony Alpha Universe heeft een aantal onderdelen, die de verschillende facetten van de Alpha-serie belichten en bezoekers moeten uitnodigen tot participatie.

  • Home - Op de homepage is een blog te vinden, waar nieuwtjes worden geplaatst en evenementen worden aangekondigd. Professionele fotografen kunnen hier ook ondersteuning aanvragen.

  • Artisans - De 'Artisans'-pagina is gericht op Sony 'Artisans of Imagery', oftewel fotografen die met Sony-apparatuur werken. Hier vind je biografie├źn, videos en natuurlijk foto's.

  • Social - Berichten op sociale media die de tag #SonyAlpha gebruiken verschijnen in een overzicht op de pagina 'Social'. Dit moet dus werken als een livestream van fotomateriaal.

  • Calendar - Hier staat een agenda met aankomende evenementen. Vooralsnog lijkt dit beperkt tot evenementen in de Verenigde Staten.

  • Discover - Voor verdieping kun je terecht bij 'Discover'. Hier wordt kennis over fotografie en video gedeeld, van how-to's tot verslagen van fotoshoots. Zo kun je er bijvoorbeeld een uitgebreide gids vinden over fotograferen in het Yosemite natuurpark.Foto ┬ę Colby Brown

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van Wilco

interessant en goed voor de Alpha-liefhebbers. ;-)
hopenlijk niet alleen maar veel nieuws voor/uit de USA maar ook binnenkort beetje voor EU.