Seagate Personal Cloud

Seagate Personal Cloud

Thomas Kouveld 1157
Opslag in de cloud is nauwelijks meer weg te denken. Ook veel fotografen gebruiken diensten als Dropbox en Google Drive om hun werk altijd beschikbaar te hebben. Je geeft je foto's hiermee echter wel voor een groot gedeelte uit handen en de opslagruimte is beperkt. Wil je wel de voordelen van de cloud, maar niet de beperkingen? Dan biedt de Seagate Personal Cloud uitkomst.

Met de Seagate Personal Cloud maak je eenvoudig je persoonlijke cloud-opslag. Seagate zet hiermee een no-nonsenseoplossing neer voor het veilig en toegankelijk opslaan van je bestanden.
Het compacte apparaat blinkt uit in gebruiksgemak en de beschikbare software zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij je foto's en video's kunt.

Veilige opslag

De 2-Bay-variant is ideaal als je foto's veilig op twee schijven op wilt slaan. Zo voorkom je dat je alles kwijtraakt als er een harde schijf kapot gaat. Het grote voordeel van de Seagate Personal Cloud is het gemak waarmee je alles instelt. Uitgebreide technische kennis is niet nodig. Met enkele muisklikken zet je al je foto's in je eigen persoonlijke cloud.

Meer info: www.seagate.com

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas