Scarlett Hooft Graafland geeft lezing over eigen werk op 15 januari

Scarlett Hooft Graafland geeft lezing over eigen werk op 15 januari

Thomas Kouveld 1612
Op vrijdag 15 januari geeft Scarlett Hooft Graafland een lezing over haar autonome werk. Vanaf 20:00 kun je de lezing bijwonen bij Galerie Pennings in Eindhoven. De dag erop is er een mogelijkheid om je fotografieportfolio te laten beoordelen.

Kunstenares Scarlett Hooft Graafland is beeldhouwer en fotograaf. Ze plaatst haar onderwerpen graag in surrealistische omgevingen, dit noemt ze 'sculpturale performances'.

Tijdens de lezing bij Galerie Pennings vertelt ze over haar eigen werk. Zo gaf ze meerdere boeken uit en is haar werk sinds eind jaren negentig over de hele wereld te bewonderen.

Portfolioreviews bij Galerie Pennings

De dag na de lezing kun je bij Galerie Pennings je je portfolio laten reviewen door experts in het veld. Op zaterdag 16 januari (11:00 - 15:00) zijn Mischa Keijser, Hans Zoete en Petra Cardinaal aanwezig om portfolio's te beoordelen.

De kosten voor de portfolioreview zijn 20 euro, kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van Fotografie Stichting Zuid Nederland.Foto's © Scarlett Hooft Graafland

Data lezing Scarlett Hooft Graafland

Datum: vrijdag 15 januari
Locatie: Galerie Pennings Geldropseweg 61B (1e etage), Eindhoven
Tijdstip: Ontvangst vanaf 19:45, aanvang lezing om 20:00
Kosten: €7,50 (incl. koffie en thee)
Aanmelden: mail naar info@fotosz.nl
Meer info: www.fotosz.nl
 

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas