Polaroid University geopend – Online training voor fotografen

Polaroid University geopend – Online training voor fotografen

Maarten Jacobi 762
Cameraontwikkelaar Polaroid heeft haar eigen online Polaroid University geopend, waarmee het bedrijf online cursussen en tutorials zal publiceren. Voor een bedrag van 20 dollar krijgen leden toegang tot alle video's die in 2016 zullen verschijnen.

We kennen Polaroid natuurlijk van de camera's (zoals bijvoorbeeld de Polaroid Cube of de directklaar camera's), maar het bedrijf wil ook educatie bieden.

Op de Polaroid University website staat aangegeven dat er alleen al in 2014 meer dan honderd miljard foto's zijn gemaakt in Amerika met een smartphone. Met de Polaroid University hoopt het bedrijf dan ook een breed publiek te trekken, waarbij het voor zowel amateurs als professionals interessante content moet bieden.

Polaroid University in 2016

De cursus bestaat uit een breed scala aan video's, variërend van hoe je betere foto's maakt met de iPhone 6S, hoe je panaroma's maakt of bruiloften fotografeert tot hoe je drones het beste kunt inzetten voor evenementen. Je kunt je gratis aanmelden op de Polaroid University website, waarna je toegang krijgt tot de gratis proefaflevering.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten