Philips introduceert voorgekalibreerde ips-monitor

Thomas Kouveld 1314
MMD, merklicentiepartner van Philips, brengt met de Philips Brilliance 272P4APJKHB een voorgekalibreerde 27-inch ips-monitor op de markt. Het bedrijf belooft hiermee uitstekende kleurweergave zonder verdere aanpassingen.

De 27-inchmonitor wordt voorgekalibreerd geleverd voor de Adobe-rgb-kleurruimte. Het wide-gamut-scherm kan 99 procent van dit spectrum weergeven en 100 procent van het srgb-spectrum. Door middel van PerfectKolor-technologie kun je de kalibratie verder aanpassen. MMD mikt hiermee op de professionele gebruiker, die aan de slag wil zonder tijd kwijt te zijn aan kalibratie.

Het 27-inch ips-ahva-paneel beschikt over een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een kijkhoek van 178 graden. Dankzij het 10-bits paneel moeten kleurovergangen vloeiend en natuurlijk overkomen. De verstelbare monitorvoet is in te stellen tot een hoogte van 150mm en het scherm is kantelbaar. Apparaten kun je aansluiten via DVI, DisplayPort en twee HDMI-aansluitingen. Ook zijn er drie USB 3.0-poorten en een aansluiting voor je koptelefoon aanwezig.

De Philips Brilliance 272P4APJKHB heeft een adviesprijs van 799 euro.

Philips Brilliance 272P4APJKHB

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas