Paul Zizka in 'zijn' Canadese Rockies

Paul Zizka in 'zijn' Canadese Rockies

Menno Visser 1233
De Canadese Rockies is een bijzonder mooie plek om foto's te maken. De hoge bergen en enorme meren werken erg inspirerend. Fotograaf Paul Zizka bezoekt veel mooie en verborgen juweeltjes van de Rocky Mountains midden in de nacht om er fantastische foto's te maken.

Paul Zizka woont in het hart van de Rocky Mountains en trekt er vaak een paar dagen op uit. Hij skiet, kanoot, schaatst en klimt onder de immense sterrenhemel die alleen zichtbaar is zonder enige lichtvervuiling en enkel in gezelschap van het indrukwekkende noorderlicht.Paul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaZie ook: Extreme Ice Survey: klimaatverandering in time-lapse

Paul Zizka

Paul Zizka is een professinele berglandschap fotograaf uit Canada. Hij gelooft dat in elk persoon een diepe connectie met de natuur schuilt, maar dat deze door kapitalisme en materialisme verduisterd dreigt te raken. Hij hoopt dat mensen door zijn foto's weer terug in aanraking komen met de natuur en dat mensen meer op pad gaan om alle wonderen op aarde te bekijken.

Voor meer informatie over Paul Zizka en zijn werk kun je een kijkje nemen op zijn website.

 

afbeelding van Menno Visser
Door: Menno Visser

Menno Visser | Redacteur

Bergsportfotograaf en redacteur

Bekijk alle artikelen van Menno