Pakpod statief heeft bijna 124.000 dollar op Kickstarter binnengehaald

Pakpod-statief groot succes op Kickstarter

Maarten Jacobi 1542
Het innovatieve Pakpod-statief heeft 123.937 dollar opgehaald op de crowdfunding-website Kickstarter, dat is ongeveer vier keer het beoogde bedrag. Het statief biedt een aantal unieke opties voor fotografen in extreme situaties, zo heeft het Pakpod-statief 'haringen' waarmee het zich vast kan slaan in ijs, rotsen en andere oppervlaktes.

Het oorspronkelijke doel van het project stond op 27.000 dollar, maar daar is het Pakpod statief ver overheen. Het statief is bedoeld voor de echte avonturier; het weegt minder dan 500 gram, is waterdicht, en kan tegen extreem lage temperaturen. Ook zijn de poten instelbaar tot een hoek van 180 graden en heeft het 'haringen' waarmee het zichzelf vast kan slaan.

Pakpod statief in maart verkrijgbaar

Het statief is gemaakt voor kleinere dslr's en actie-camera's als de GoPro. Nu de Kickstarter-campagne is afgelopen, kun je terecht op de officiƫle website om een exemplaar te reserveren. Het Pakpod statief kost 99 dollar en is verkrijgbaar vanaf maart 2016. Meer informatie over de verschillende doelen en de Kickstartercampagne vind je op de Kickstarterpagina.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten