Nik maakt schema webinars bekend

Redactie 516
Voor het eerste kwartaal van dit jaar heeft Nik Software meer dan vijftig online trainingen op de planning staan. Elke webinar biedt ruimte aan vijfhonderd geïnteresseerden die gratis deel kunnen nemen.

De meer dan vijftig online trainingen die Nik Software organiseert zijn in het Engels, Frans en Duits beschikbaar en schenken onder meer aandacht aan awardwinnende plug-ins als HDR Efex Pro, Silver Efex Pro, Color Efex Pro, Viveza, Sharpener Pro en Dfine. Om een webinar te volgen heb je niet meer nodig dan een uurtje tijd, een stabiele internetverbinding en een audiofunctie op je computer om vragen te stellen.

Webinar Specials

De fotografische onderwerpen die aan bod zullen komen variëren van portret- en natuurfotografie tot meer abstracte onderwerpen als kleurgebruik en beeldbewerking. Nik Software werkt samen met meer dan twintig internationaal gerenommeerde fotografen, ontwerpers en fotodeskundigen die zogeheten 'Webinar Specials' verzorgen. Deze Specials worden gehouden in verschillende Europese talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.

Rooster

Het complete rooster van de webinars, gedetailleerde informatie en inschrijfformulieren voor elke online training zijn beschikbaar op de website van Nik Software.


afbeelding van Redactie
Door: DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van DIGIFOTO