Nieuwe weekprijs voor Foto van de Week - Verbatim opslagproducten

Nieuwe weekprijs voor Foto van de Week - Verbatim opslagproducten

Maarten Jacobi 1460
Het is weer tijd voor een nieuwe weekprijs. De komende weken geven we allerlei producten weg van Verbatim, van een handige usb-stick tot supersnelle sd-geheugenkaarten.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De vijf aankomende vijf winnaars krijgen verschillende producten van Verbatim.

Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Deze vrijdag (5 februari 2016) geven we de eerste prijs weg, namelijk een Verbatim Pro+ U3 64GB* SDXC Card.

Verschillende prijzen

Per week hebben we een verschillende prijs van Verbatim:

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Verbatim prijzen

De Verbatim prijzen zullen voor veel fotografen goed van pas komen, of het nu is om je foto's te delen via de MediaShare Wireless, de snelle (micro)-SD-geheugenkaarten waar je prima in 4K mee kunt filmen of een handige usb-stick of harde schijf om al je foto's veilig te vervoeren. Kijk op de website van Verbatim voor meer informatie over de verschillende producten.

Met dank aan Verbatim voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten