Helaas, mocht je bij het lezen van het intro meteen denken aan een fullframe-sensor, dat zit er volgens sonyalpharumors niet in. Sowieso zal het toestel niet op de professionele leest geschoeid zijn, zo verwachten ze. Wellicht komt Sony met een tegenhanger van de Panasonic GH2, die over niet al te lange tijd waarschijnlijk opgevolgd gaat worden door de GH3. Deze Panasonic is een echt hybride-toestel, met de nodige functionaliteit op gebied van video.

Sony NEX-3F
De nieuwe NEX zal niet de verwachte NEX-F5 zijn, het grote broertje van bovenstaande NEX-F3

Photokina

Vijf tot zes weken vanaf het momenten van schrijven is volgens de geruchtensite het moment van de introductie, dat komt neer op begin september. Niet geheel toevallig gaat halverwege die maand de Photokina van start, de grote tweejaarlijkse fotobeurs in Keulen.

Pancake's

Op diezelfde Photokina gaan we wellicht ook nog een aantal nieuwe objectieven tegenkomen. Het zou gaan om een 16-50mm en een 11-18mm f/4, beiden met het zogenaamde pancake-design. Daarnaast wordt ook een lichtsterk objectief met vast brandpunt verwacht.

Sony Roadmap
Drie nieuwe objetieven krijgen we waarschijnlijk te zien op de Photokina, de roadmap die Sony eerder toonde maakt ook nog melding van een 'high-magnification zoom'.