Nieuwe Sony A7S II en Sony A7 R II firmware 3.0 beschikbaar

Nieuwe Sony A7S II en Sony A7 R II firmware 3.0 beschikbaar

Maarten Jacobi 1787
Als een extra kerstcadeautje van Sony krijgen de bezitters van de Sony A7R II en A7S II vandaag een nieuwe firmware-update. De Sony A7R II firmware 3.0 update voegt onder andere de mogelijkheid toe om langer in 4K te filmen met een vertical grip en in APS-C/Super 35mm modus. Tot slot voegt de update volgens Sony ook 'betere beeldkwaliteit' toe.

Vandaag kwam Sony onverwachts met de mededeling dat er een nieuwe firmware-update beschikbaar is voor zowel de Sony A7S II en de Sony A7R II.

Mensen die veel in 4K filmen met de camera's zullen na de update merken dat de camera langer doorfilmt bij het gebruik van de vertical grip. Ook in de speciale aps-c- en super-35mm-modus zijn de camera's in staat om langer aan een stuk te filmen.

Sony A7R II firmware update

Opvallend is dat Sony ook de algehele beeldkwaliteit noemt als een verbetering, hoewel het bedrijf er niet verder op in gaat. Het is dan ook nog onduidelijk wat dit precies betekent. Download nu de Sony A7R II firmware update of de nieuwe Sony A7S II firmware.

Lees ook onze Sony A7R II en Sony A7S II review. Een tijdje terug kregen de Sony camera's ook al een belangrijke firmware-update.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten