Nieuwe prijs voor weekwinnaars: TransIP Stack 1TB opslagruimte

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: TransIP Stack 1TB opslagruimte

Thomas Kouveld 1198
Weet je van gekkigheid niet meer waar je je foto's moet opslaan? TransIP Stack biedt uitkomst. De komende vijf weekwinnaars krijgen 1TB opslagruimte voor onbepaalde tijd.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De komende vijf weken maak je kans op 1TB opslagruimte bij TransIP Stack. Deze indrukwekkende cloud-opslag versleutelt al je gegevens, werkt razendsnel en is ook nog eens gebruiksvriendelijk.

Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vrijdag 27 november 2015 geven we de eerste invite weg, 25 december 2015 maken we de laatste gelukkige winnaar bekend.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

TransIP Stack - 1TB opslagruimte

Stack is de nieuwe cloud-opslagdienst van hostingbedrijf TransIP. Wij hebben het systeem al uitgebreid aan de tand gevoeld en zijn behoorlijk onder de indruk. Stack werkt bovenal simpel en veilig, je bestanden zijn via de browser te bereiken en kunnen met een klein stukje software worden geïntegreerd in de verkenner of Finder.

Bovendien biedt Stack een fotogalerij in de browser, die niet alleen jpg-, maar ook raw-bestanden kan tonen. Ook kun je de opslagruimte delen door meerdere accounts aan te maken die toegang hebben tot (een gedeelte van) je Stack-ruimte.

Met dank aan TransIP voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas