Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Pixum tegoedbon

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Pixum tegoedbon t.w.v. 50 euro

Thomas Kouveld 1917
We hebben weer een leuke prijs voor weekwinnaars. De komende vijf weken maak je kans op een tegoedbon met een waarde van vijftig euro, te besteden bij Pixum. Laat je foto's printen in een mooi fotoboek, op een spectaculair doek of als kalender, het is allemaal mogelijk.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De komende vijf weekwinnaars kunnen lekker winkelen bij Pixum, want we geven een vijftal tegoedbonnen ter waarde van 50 euro weg. De eerste bon wordt weggegeven op 18 september 2015, op 16 oktober 2015 gaat het laatste exemplaar de deur uit.

Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Pixum-tegoedbon ter waarde van €50,-

Bij Pixum kun je terecht voor professionele afdrukken van je favoriete foto's. Of je ze het liefst terugziet in een fotoboek, in een lijst of gedrukt op glas, is aan jou. Je hebt de keuze uit vele kleuren, formaten, bindingen en nog veel meer. Zo maak je van je foto's een uniek document.

Pixum garandeert kwaliteit en een degelijke afwerking. Dankzij de gebruiksvriendelijke website of Pixum Fotowereld-software zet je binnen een handomdraai een fotoboek in elkaar. Voor smartphone en tablet is bovendien een handige app beschikbaar.

Met dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van Hanane Oulhaizoum

Ik heb nog nooit zoiets laten maken, maar lijkt me wel heel mooi. Wil het graag uitproberen.