Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Foto op Hout

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Foto op Hout t.w.v. 60 euro

Thomas Kouveld 1221
Het is weer tijd voor een nieuwe weekprijs. Vijf weken lang maak je kans op een tegoedbon van zestig euro. Deze kun je bij Fotocadeau gebruiken om een sfeervolle Foto op Hout te bestellen.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De vijf aankomende winnaars kunnen hun mooiste werk op hout laten afdrukken bij Fotocadeau. Zoals de naam doet vermoeden, is dat leuk om cadeau te doen, maar ook om aan je eigen muur te hangen.

Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Op vrijdag 23 oktober gaat de eerste tegoedbon de deur uit, vrijdag 20 november maken we de laatste winnaar bekend.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Fotocadeau-tegoedbon Foto op Hout ter waarde van €60,-

Als je op zoek bent naar een professionele afdruk van je foto's, ben je bij Fotocadeau aan het goede adres. Je hebt bovendien ruim de keuze op welke ondergrond je je foto's wilt afdrukken, of dit nu fotopapier, hout, een muismat of een mok is.

Het unieke aan een foto op hout is de natuulijke, warme uitstraling die het creëert. Je voelt je meteen thuis en je hebt bovendien een echte eye-catcher in je kamer. Fotocadeau's Foto op Hout biedt je de keuze uit verschillende formaten en houtsoorten, van vurenhout tot multiplex.

De foto's worden op professionele wijze afgedrukt, zodat je gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit. Het is niet voor niets dat de onafhankelijke jury van vergelijkcanvas.nl Fotocadeau bekroonde als beste foto op hout!

Met dank aan Fotocadeau voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas