Nieuwe prijs voor de Foto van de week: Snoecks 2016

Nieuwe prijs voor de Foto van de week: Snoecks 2016

Maarten Jacobi 2144
Het is weer tijd voor een nieuwe weekprijs. De komende vijf weken krijgen de weekwinnaars de Snoecks 2016 opgestuurd. De Snoecks 2016 bevat 560 pagina's vol spannende fotografie en internationale reportages over reizen, kunst, fashion, design, architectuur en lifestyle.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De vijf aankomende winnaars krijgen Snoecks 2016 toegestuurd; een boek vol met spannende foto's in allerlei genres, van reisfotografie tot lifestyle en design.

Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Op vrijdag 1 januari delen we de eerste Snoecks uit aan de winnaar van deze week.


Met dank aan Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijs

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Snoecks 2016

De weekprijs wordt aangeboden door Scriptum, die op de website allerlei interessante boeken, video's en apps aanbiedt, waaronder Snoecks 2016. Het boek geeft een jaaroverizcht van alle trends en belangrijke gebeurtenissen.

Snoecks vat een tijdsgeest van de cultuur samen in het boek, waarbij we onder andere genres als design, fotografie, nieuws, trends, lifestyle, natuur, reizen en meer voorbij zien komen.

Met dank aan Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijs


 

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten