Meer informatie over prijs en introductiedatum Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Thomas Kouveld 1676
Volgens geruchten wordt de langverwachte Canon EF 35mm f/1.4L II USM halverwege augustus 2015 aangekondigd. Het objectief gaat waarschijnlijk rond de 1700 dollar kosten en is daarmee een stuk duurder dan de huidige versie.

Vorige week schreven we nog over de registratie van de Canon EF 35mm f/1.4L II USM in Rusland, nu weten we iets meer over de komst van het objectief.

Aankondiging

Volgens een bron van CanonRumors wordt het objectief halvewege augustus 2015 aangekondigd, waarschijnlijk op vrijdag de 14e.

Prijs

Een retailer meldt aan de geruchtensite dat het objectief 1699 dollar gaat kosten. Dat is vierhonderd dollar duurder dan het huidige model en ruim het dubbele van de Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art.

Het is niet duidelijk of dit ook echt de adviesprijs is. De informatie is niet afkomstig uit een officiƫle tekst, zoals een datasheet. Voor meer zekerheid zullen we nog even moeten afwachten tot de aankondiging van Canon.

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van Pim Geerts

Wat een pleefiguren. Hier kom je toch niet meer mee weg, naast een Sigma Art Series 35mm 1.4 die -waarschijnlijk- keihard deze lens zijn kont schopt? raar.

afbeelding van Canongraaf

Waarschijnlijk heeft deze wel weather sealed. Misschien iets betere AF. Maar de prijs is inderdaad heel wat meer dan de Sigma Art.