Om foto's te uploaden heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken. Eenmaal ingelogd kun je per dag maximaal vijf foto's inzenden.

Uploaden

Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Via je profiel kun je ook je persoonlijke fotogallery benaderen, waarin je foto's terecht komen.

Lezersgallery en Spotlight

Alle foto's die je instuurt komen automatisch in de Lezersgallery terecht en zijn voor iedereen zichtbaar. Heb je geen zin om je door deze berg beeldmateriaal te worstelen? Dan kun je beter een kijkje nemen in de Spotlight. Hier verzamelt de redactie dagelijks de beste foto's uit de Lezersgallery. Je kunt zelf geen foto's toevoegen aan de Spotlight.

Spotlight overzicht

Reageren

Prachtige foto gezien, of denk je juist dat er iets beter kan? Je kunt bij alle foto's een reactie achterlaten.

Weekwinnaar

Elke vrijdag kiezen we uit de foto's die in de Spotlight zijn geplaatst een winnaar. Deze foto presenteren we groot op de website in een artikel en we belonen de maker met een mooie prijs. Elke maand regelen we een nieuwe prijzenpot.

Publicatie

Staat je foto in de Spotlight? Dan maak je kans op publicatie in ons magazine. Uiteraard gaat dat altijd in overleg met en na toestemming van jou.