Inschrijving Sony World Photography Awards 2016 sluit over twee weken

Inschrijving Sony World Photography Awards 2016 sluit over twee weken

Thomas Kouveld 1567
Mocht je nog willen meedoen aan 's werelds grootste fotografiewedstrijd, dan moet je er snel bij zijn. De inschrijving voor de Sony World Photography Awards 2016 sluit namelijk binnen twee weken. De camerafabrikant heeft een laatste oproep gedaan, zodat fotografen alsnog hun beste werk kunnen inleveren.

In november 2015 lieten we weten dat de inschrijving voor de Sony World Photography Awards 2016 gestart is, nu zijn de deuren bijna gesloten. 5 januari 2016 is de laatste dag voor amateurs om mee te doen, professionals hebben een week langer.

Meedoen aan de Sony World Photography Awards 2016

Als je je werk nog wilt inzenden voor de SWPA, kan dat hier. Er is keuze uit de volgende tien categorie├źn: Architectuur, Kunst & Cultuur, 'Enhanced', 'Low Light', Natuur & Dier, Panorama, Mensen, Glimlach, 'Split Second' en Reizen. De jury kiest in elke categorie een winnende foto plus twee ereplaatsen.

Sony World Photography Awards 2016 Prijzen

De grote winnaar van de Sony World Photography Awards 2016 ontvangt de nieuwe Sony A7R II, een high-end systeemcamera met 42-megapixelsensor en vijf-assige beeldstabilisatie. Deze fotograaf krijgt ook een publicatie van de winnende foto op www.worldphoto.org en in het jaarlijkse Sony World Photography Awards' Winners boek.

Expositie

De beelden van de winnaar en de twee ereplaatsen worden verder tentoongesteld naast materiaal van internationale beroepsfotografen op de Sony World Photography Awards tentoonstelling in Londen van 22 april tot 8 mei 2016.

Foto bovenaan deze pagina: Copyright: ┬ę Andrey Narchuk, Russia, Entry, Open, Nature and Wildlife, 2016 Sony World Photography Awards

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas